Arrenca la quarta edició d’El teatre pren la paraula

Text – Redacció-Premsa Focus.

El pròxim 3 de novembre, la Fundació Romea per a les Arts Escèniques inaugura nova temporada d’El teatre pren la paraula, un cicle d’activitats que pretén oferir un fòrum de debat al voltant de les formes i relats que concerneixen el teatre, obert a personalitats destacades de l’àmbit de la cultura.

sin-titulo-1La quarta edició del cicle sobrepassa l’estricte àmbit de les arts escèniques i recull materials provinents d’altres expressions artístiques. El teatre sempre ha tingut un comportament transfronterer i, en els darrers anys, aquesta circumstància s’ha multiplicat exponencialment, ja sigui pel renovat interès que ha despertat l’espectacle en viu (atesa la predominança creixent de la xarxa) o pels avantatges que suposen les noves tecnologies. Si tradicionalment l’àmbit de relació del teatre amb altres arts quedava circumscrit essencialment al món de la literatura i el cinema, cada cop és més habitual observar tractaments audiovisuals més innovadors, escenografies que esdevenen peces dotades d’interès tecnològic per si mateix o temàtiques que s’interessen por qüestions científiques o filosòfiques.

PROGRAMACIÓ EL TEATRE PREN LA PARAULA

Durant els mesos de novembre i desembre del 2016, la quarta edició d’El teatre pren la paraula oferirà cinc activitats, en format post-funció, relacionades amb espectacles de la temporada 2016-2017 dels teatres gestionats per Focus -Romea, Goya, La Villarroel i Condal-:

  • Relació entre teatre i literatura: El filósofo declara – 3 de novembre – Teatre Romea
  • Relació entre teatre i art: Art – 10 de novembre – Teatre Goya
  • Relació entre teatre i fotografiaLa Treva – 24 de novembre – La Villarroel
  • Relació entre teatre i coneixementLa taverna dels bufons – 22 de desembre – Teatre Romea
  • Relació entre teatre i tecnologiaGeronimo Stilton, Gran Retorn a Fantasia – 29 de desembre – Teatre Condal

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: