ARNOLD SCHWARZENEGGER visita el primer equip del Barça

el

Text – Redacció-Premsa F.C. Barcelona. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

Arnold Schwarzenegger ha visitat aquesta tarda la plantilla del primer equip de futbol, just abans de l’entrenament que ha tingut lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Schwarzenegger ha compartit uns minuts amb el brasiler Neymar a banda de dos dels capitans de l’equip com Busquets i Mascherano abans de l’inici de l’entrenament dels blaugranes. Jordi Alba, Denis Suárez, Rafinha i Paco Alcácer també han pogut conèixer l’actor nordamericà. Schwarzenegger ha rebut una samarreta amb el seu nom que s’ha emportat de record després de la seva visita per les instal·lacions blaugrana.

Arnold Schwarzenegger ha rebut una samarreta personalitzada amb el seu nom.
Arnold Schwarzenegger ha rebut una samarreta personalitzada amb el seu nom.

L’actor i exgovernador de Califòrnia es troba a Barcelona en el marc de l’Arnold Classic Europe, la cita europea de culturisme més important d’Europa, que tindrà lloc des d’avui i fins diumenge a la Fira de la Gran Via. Aquest esdeveniment multiesportiu per als amants del fitness i el culturisme consta de quatre edicions que se celebren a Europa, Austràlia, el Brasil i Sud-àfrica, i a les quals Schwarzenegger hi assisteix de manera habitual.

Pel que fa a l’edició europea, la del 2016 és la sisena, la primera que se celebra a Barcelona després de cinc a Madrid. L’Arnold Classic Europe donarà cabuda a les principals empreses nacionals i internacionals del sector del fitness, i comptarà amb uns 140 expositors. Està prevista la participació d’unes 60.000 persones.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s