Mercé Llorens: “Estic contenta i eufòrica de tornar a treballar a TV3”

el

Text – Albert Roca. Fotos – Arxiu Mercé Llorens.

En la nova temporada de la serie La Riera, que emet cada dia TV3, de dilluns a divendres, un dels nous personatges és Ania Jové, arquitecta. En Lluís la coneixerà i es plantejarà fer amb ella plans personals i professionals. L’ania està interpretat per l’actriu catalana Mercé Llorens, que viu un dels moments més dolços a nivell personal, com a mare d’un nen preciós i amb moltes ganes de tornar a treballar a Catalunya, a TV3, amb un personatge que donarà molt de joc.

merce-copia-prt

La Mercè ens comenta d’entrada del seu personatge que “la liarà… la liarà…girarà les coses de cap per avall. Lo xulo que s’anirà impregnant i evolucionant”. De manera resumida defineix a l’Ania com “ una arquitecta entusiasta que li agrada la seva feina. S’apassiona moltissim. Li agrada crear projectes i al llarg de la temporada es veurà com va evolucionant”.

La seva incorporació a “La Riera” suposa el seu retorn a TV3, i a Catalunya en general, en els rodatges “Lo cert és que he treballat poquíssim a TV3, i per això estic contenta i eufòrica. Em dona molta tranqui·litat incorporar-me a una serie consolidada, amb 8 anys. Això és un luxe. El repte és poder estar a l’altura”.

La Mercè està radiant, feliç, molt feliç “ Jo ara mateix prioritzo ser mare i em sento més còmode treballant aquí. Ser mare algo que volia fer a la meva vida, tenia moltes ganes de tenir això tan bonic. Em dóna serenitat, molta força. Tens algú amb la teva responsabilitat i et mira i et necessita. A la vida van recolocant-se les coses i les prioritats. No fa ni un any que tinc aquesta condició de mare”. Sobre això continúa dient que “la facilitat i possibilitat de compaginar la vida laboral i personal, això és un tot. És un retrobament treballar amb grans professionals i amb els quals em sento molt comoda”.

merce-rep

Respecte al fet d’haver tornat a treballar en català “era com una assignatura pendent, que ho he fet poc, menys del que hagués volgut. Ha estat el moment perfecte i en un altre moment potser no ho hagués gaudit tant”.

Li preguntem sobre el món del teatre “Jo per fer teatre necesito enamorar-me i que em sedueixi el grup i equip amb el que hi treballi. Ha de ser així. Jo vaig començar en teatre amb teatre infantil, després a la Sala Llantiol… després va sortir lo del cinema i la televisió”. Per finalitzar concreta la seva reivindicació cap al teatre “t’ho passes molt bé ja que hi ha un dia a dia, has d’anar a per totes. Molta energia. No hi ha mentida en el teatre. HI ha una entrega bestial que ha d’estar amb un gran grup. La qualitat humana és fonamental i això se li hauria de preguntar a la gent que treballa”

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s