Les segones “Cites” de TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Jordi Soteras. 

L’Hotel Hesperia Tower és un dels espais que acull el rodatge de la segona temporada de “Cites”. L’11 de gener va començar les gravacions d’aquesta sèrie de TV3 basada en el format original d’Entertainment One Television International Ltd., produïda per Arca Audiovisual (grup Filmax), sobre les relacions de parella a través d’internet, que s’estrenarà el segon trimestre del 2016.

Foto - Jordi Soteras
Foto – Jordi Soteras

Pep Munné i Carme Elias sopen al restaurant del pis 29 de l’Hotel Hesperia Tower. Barcelona als seus peus i els llums de la ciutat decorant el seu entorn. Ell, que sembla que es diu Jaume –o potser no- és arquitecte i s’ha tret un anell de casat a corre-cuita abans que arribi ella, una novel·lista, elegant i que vesteix de negre, com les seves novel·les. Amb una copa de vi entre les mans comencen la seva cita, una de les de la nova temporada, sota l’atenta mirada de Marta Pahissa, que dirigeix la gravació d’aquesta escena.

Foto - Jordi Soteras
Foto – Jordi Soteras

“La diferència fonamental és el to”, explica Pau Freixas, el productor executiu de la sèrie. “Hem intentat que s’apropés més a la comèdia romàntica. La primera temporada és una primera cita, la incomoditat de conèixer algú, les primeres converses, el context que genera, el no saber com és l’altre, si t’entendrà, si l’entendràs… Aquesta segona temporada és com una segona cita. Té més energia, és més fresca, té un joc de comèdia romàntica. Es deixa anar la timidesa i, en canvi, gaudeixes més del viatge.” “‘Cites’ marca distància de “Dates” i s’ha anat a buscar la seva personalitat”, comenta Ivan Mercadé.

També explica Freixas: “S’obre el vessant de relacions. Volíem cites que ens parlessin de gent que tenen una vida darrere, que han tingut matrimonis, moltes experiències personals i veure com s’enfronten a una cita.” Pep Munné i Carme Elias són, precisament, dos dels nous personatges de la nova temporada de “Cites”. “Les relacions per internet, evidentment, són de gent jove. Però hi ha molta gent madura que les utilitza. Són coses que existeixen molt i està bé que quedi reflectit en una trama”, comenta Carme Elias.

“Ens hem permès agafar gent més gran, ens atrevim amb relacions intergeneracionals, amb un trio… En certa manera s’ha buscat que alguns capítols tinguin un titular, “El capítol de…”, com si fossin petits curtmetratges. Aquesta cita parla d’això… aquesta parla de la tercera edat; aquesta, de les relacions intergeneracionals; aquesta, dels trios; aquesta, dels “follaamics”; aquesta, de quan t’enamores del teu millor amic… Que el tema estigui més marcat, que sigui més curtmetratge”, explica Ivan Mercadé, el cap de guionistes.

Foto - Jordi Soteras
Foto – Jordi Soteras

 

La nova temporada portarà un munt de personatges nous, però també recupera històries de la primera, com la del Martín (Isak Férriz) i la Blanca (Bea Segura); l’Àlex (Biel Duran) i l’Ona (Júlia Molins), i la Paula (Laia Costa) i la Sofia (Nausicaa Bonnín). També hi haurà alguna “píndola d’algun altre personatge de la primera com a minisorpresa per l’espectador”, comenta Mercadé, sense voler donar més detalls.

L’espectador retrobarà l’Àlex i l’Ona en un moment complicat de la seva relació. “No seran els mateixos. Ni l’Ona serà la mateixa Ona, ni l’Àlex serà el mateix Àlex, però, tot i així, és possible que trobin el seu lloc. Tot i estar en punts diferents de la seva vida i tenir una relació diferent entre ells i amb l’amor, potser s’entenen igual”, comenta Biel Duran sobre el que viurà el seu personatge, l’Àlex. “Serà interessant veure’ls, perquè han canviat, han madurat, han evolucionat i nosaltres, com a actors, els hem actuat des d’un altre punt, sentint altres coses“, afegeix Júlia Molins.

Un retrobament no volgut també sacsejarà la relació entre el Martín (Isak Férriz) i la Blanca (Bea Segura). Serà el retorn de la seva exdona Laura, interpretada per Anna Casas.

Barcelona continuarà sent protagonista destacada. S’ha buscat anar a algun lloc on no s’havia anat, com la Barceloneta. També s’ha fugit de la localització típica de bar o casa. “S’han buscat espais que tinguin un univers propi. Hi ha una cita que passa en un circ, una altra en un casino… S’ha mirat d’obrir universos,” explica Mercadé.

També s’alternarà la nit amb el dia. Per “donar més llum a la segona temporada, més energia. Semblava que el dia ens donava menys intimitat en un sentit, però més quotidianitat per veure com es relacionaven els personatges de dia. La nit encobreix molt morbo i molt misteri, però amaga altres coses i ens venia de gust mostrar-les,” comenta Pau Freixas.

La galeria de nous personatges serà variada. “Més personatges, més ritme. S’ha buscat que sigui tot més dinàmic. En la primera temporada hi havia molts capítols amb històries entre dos personatges, en la segona es buscarà més el joc a tres”, explica Ivan Mercadé. Es busca “la xarxa de relacions que tingui més continuïtat. Hi ha triangles amorosos amb l’“intríngulis” de qui acabarà amb qui. Aquest joc s’ha treballat més,” afegeix Pau Freixas.

En Marcel (Marcel Borràs) viurà una història basada, en principi, només en el sexe amb la Sara (Alba Ribas), fins que s’adonin que “és molt complicat.” Alain Hernández serà un cuiner reconegut que creuarà històries amb Llorenç González –el portaveu d’un partit polític, no se sap el color, al Parlament- i Paula Malia –una optimista crònica amb mala sort amb l’amor. David Marcé (Quim) deixarà la disfressa d’Artur Mas del “Polònia” per creuar-se en la història de la Paula Malia. Un repartiment que es completarà amb Julio Manrique, Núria Gago, Álvaro Cervantes, Marina Salas, Nao Albet i Anna Moliné.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: