«XIII Concert per al Txad» a la sala Pau Casals de l’Auditori de Barcelona, el proper 17 d’abril

Text – Redacció-Premsa concert per al Txat. Fotos – Premsa Concert Per al Txad-Carles Porta. 
Diumenge 17 d’abril a les 19:30h, es celebrarà el «XIII Concert per al Txad» a la sala Pau Casals de l’Auditori de Barcelona, amb l’actuació solidària de LA LOCOMOTORA NEGRA JAZZ BAND. Es tracta d’un potent espectacle de jazz i swing a càrrec de la trepidant Jazz Band “La Locomotora Negra”, dirigida per Ricard Gili , amb la veu incomparable de Susanna Sheiman i el vertiginós ritme de Lindy Hoppers Swing.
Cartell NO SAGNAT XIII Concert MYDPGOUNDI copia portada
Enguany es destinarà la recaptació per ajudar al collectiu de disminuïts  físics de Goundi, «AHPG» amb un projecte de extracció d’aïgua mitjantsant panells solars. L’energia manual per extreure aïgua del pou artesanal, que a l’inici la feien manualment i en una segona etapa ajudats per un generador amb gasoil, actualment, és fa amb energia solar. De fet, ja s’ha realitzat la prova amb exit.
20150929_171528 copia
Al videoclip, que es projectarà a l’inici del concert, també es presentará el 2ª projecte finalitzat al mes de novembre amb la graduació de 26 metges chadians, estudiants a la facultat der medicina privada «Le Bon Samaritain» de N,Djamena ( entre els que hi ha 6 dones) i que han estat formats per metges europeus in situ.( entrega de diplomes, lectura de tessis…etc.
DSC_1066 copia
 El videoclip te una durada de 6 minuts, i des de l’organització es considera molt important per compartir amb el públic fidel als concerts benèfics i que vegin la feina feta durant l’any.
Més informació:
Foto Carles Porta
Foto Carles Porta

1185318_624215267598612_1242419051_n copia locomotora

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: