F. Barcelona: la nadala més solidària

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

El F.C. Barcelona escull com a nadala oficial una iniciativa dels residents de la Masia i del futbol formatiu amb l’Hospital Sant Joan de Déu que pretén recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

En la imatge Els residents de la Masia i els infants i joves de l’Hospital Sant Joan de Déu. Fotografia - F.C. Barcelona.
En la imatge Els residents de la Masia i els infants i joves de l’Hospital Sant Joan de Déu. Fotografia – F.C. Barcelona.

Els valors que vertebren la filosofia educativa del FC Barcelona han donat aquest Nadal un dels fruits més entranyables que es recorden. Els residents de la Masia i els esportistes de les categories formatives del FC Barcelona han creat, a iniciativa pròpia, el projecte #ValorsMasia, una proposta social que posa de manifest la seva sensibilitat amb les persones més vulnerables.

El FC Barcelona vol sumar-se a aquesta iniciativa i vol felicitar els esportistes per aquesta honesta contribució. Un fet que demostra, un cop més, que la Masia, a més de ser una residència d’esportistes d’alt rendiment, és també un centre de formació integral, en què la categoria humana va de la mà del rendiment esportiu. Per aquest motiu el Club ha escollit el vídeo vinculat al projecte com a nadala oficial del FC Barcelona per a aquest Nadal.

Els residents versionen el ‘Fum, fum, fum’

#ValorsMasia neix a partir de la col·laboració de la Masia amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, centre sanitari de referència per a aquesta residència. Durant els últims mesos diversos infants i joves de l’hospital de dia de l’àrea d’oncologia d’aquest hospital han visitat les instal·lacions de la Masia per conèixer com és la rutina dels esportistes que resideixen en aquesta instal·lació. I els membres dels equips formatius els han tornat la visita per compartir una estona amb els infants ingressats, ajudar-los a millorar el seu benestar emocional i donar ànims a les famílies.

A partir d’aquest enriquidor intercanvi, i a iniciativa dels mateixos residents, sorgeix la idea de fer un pas més i crear un projecte que ajudi a recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil. I és aquí on sorgeix #ValorsMasia i la seva ‘Nadala solidària’, una versió del famós ‘Fum, fum, fum’ cantada pels mateixos residents, amb la direcció musical i la veu de la cantant Mone Teruel, col·laboradora habitual de la Masia, i els arranjaments musicals del seu fill, Albert Pladellorens.

El videoclip que acompanya aquest tema musical, enregistrat a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva, fa una crida perquè tothom que ho desitgi faci el seu donatiu a la causa a través del web www.implicat.org, fins al 30 de juny. Es poden fer aportacions des d’un euro fins a 5.000, i així constar com a col·laborador principal del projecte. L’objectiu simbòlic que s’ha marcat és arribar als 142.816 euros, tants diners com socis té el Barça.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la inestimable col·laboració de l’equip de voluntaris de Sant Joan de Déu, de l’entitat Pallapupas i de l’agrupació Star Wars Catalunya.

Enllaços del videoclip

Cat: http://www.fcbarcelona.cat/club/nadala2015

Cast: http://www.fcbarcelona.es/club/navidad2015

Ang: http://www.fcbarcelona.com/club/christmas2015

Enllaç projecte implica-t

http://implica-t.org/ca/campaigns/valorsmasia-20152016-lucha-contra-el-cancer-infantil/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: