El F. C. Barcelona i l’Agrupació Barça Jugadors posen en marxa el programa ‘FCB Legends’

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

El FC Barcelona i l’Agrupació Barça Jugadors han posat en marxa el programa FCB Legends, amb l’objectiu de posar en valor la figura dels jugadors que han vestit la samarreta del Club. Aquest projecte és fruit de la col·laboració entre el Club i l’Agrupació, amb la voluntat de sumar sinergies per contribuir a la globalització de la marca Barça i els seus valors a través dels exjugadors. El programa FCB Legends forma part dels plans estratègics del FC Barcelona i de l’Agrupació i s’ha estat gestant en els últims mesos, fruit de les converses entre les dues juntes directives.

En la imatge Pau Vilanova, Jordi Mestre, Josep Maria Bartomeu, Ramon Alfonseda, Jordi Cardoner i Silvio Elías, en un acte de l’Agrupació Barça Jugadors.
En la imatge Pau Vilanova, Jordi Mestre, Josep Maria Bartomeu, Ramon Alfonseda, Jordi Cardoner i Silvio Elías, en un acte de l’Agrupació Barça Jugadors.

El programa FCB Legends preveu la comercialització de tot tipus d’esdeveniments amb la participació d’exjugadors arreu del món, tant pel que fa a partits de futbol com a altres tipus d’actes de caràcter comercial. Al mateix temps, el FC Barcelona preveu la incorporació d’aquests exjugadors com a ambaixadors del Club en diferents accions socials, institucionals, de la Fundació o d’interès directe pera l’Entitat. L’acord preveu que el FC Barcelona sigui l’encarregat de comercialitzar aquests actius i gestioni, amb la col·laboració de l’Agrupació Barça Jugadors, tot el col·lectiu.

El programa FCB Legends també preveu oferir completar la formació d’aquests exjugadors per a la seva participació com a ponents i conferenciants en les activitats que s’han de desenvolupar.

Amb el programa FCB Legends, el FC Barcelona es dota de capacitat per poder promoure i organitzar partits de futbol i qualsevol tipus d’esdeveniments amb els exjugadors del Club.

Declaracions de Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona

“Estic convençut que la posada en marxa del programa FCB Legends és un pas determinant en el nostre ferm compromís de seguir reforçant i impulsant l’Agrupació Barça Jugadors, l’ens que representa els jugadors que han defensat la samarreta del Club al llarg de la seva història, alhora que una nova contribució a la creixent globalització del Barça i dels seus valors, ara a través dels nostres exjugadors”.

Declaracions de Ramon Alfonseda, president de l’Agrupació Barça Jugadors

“El programa FCB Legends és una magnífica oportunitat per a tots aquells jugadors que han suat la samarreta del Barça i que encara avui volen representar els valors del Club. I per a l’Agrupació Barça Jugadors és una oportunitat de poder fer de nexe entre el Club i l’Agrupació i de recuperar tots aquells exjugadors que han contribuït a fer més gran el Club”.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: