Els millors futbolistes de la temporada 2014 -15, a la 4a Gala de les Estrelles de Fútbol Català, que va acollir l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm

Text – Redacció-Premsa Federació Catalana de Fútbol – Fotos – Natália Buzón-Federació Catalana de Fútbol. 

El Futbol Català va viure aquest passt dilluns la seva festa anual amb la celebració de la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català que va acollir l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

foto portada

A l’acte van assistir nombroses personalitats del món del futbol, de l’esport i de la política. Entre les personalitats més destacades, els encarregats d’entregar els guardons.el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; els presidents del FC Barcelona i el RCD Espanyol, Josep Maria Bartomeu i Joan Collet, respectivament; el Secretari General de l’Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el president del Jurat de la Gala, Josep Lluís Vilaseca; el president de la Fundació Damm i Secretari del Jurat, Ramon Agenjo; el Director General del Grup Damm, Enric Crous; el Director de Serveis de Comunicació i Patrocini de La Caixa, Alfred Bustillo; el president de la UFEC, Gerard Esteva; el Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza; i el comentarista de TV3, Lluís Carreras.

jurat

Sergio González i Héctor Bellerín obren la Gala

La gala, presentada per Marta Carreras i Bernat Soler, va començar amb una benvinguda de l’humorista Peyu, que va fer un petit monòleg i ha mostrat les seves dots de futbolista fent tocs amb la nova pilota verda Futcat.

peyu copia

El primer en pujar a recollir el seu premi va ser l’entrenador del RCD Espanyol, Sergio González, guardonat com a ‘Millor entrenador’de la temporada passada.

segio foto

Posteriorment, el ‘Jugador amb més projecció’ ha estat  Héctor Bellerín, qui es va mostrar orgullós de rebre aquest premi en la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català.

hector Reconeixement a Jonathan Soriano

jonathan

El davanter del Pont de Vilomara, amb 46 gols marcats a la lliga austríaca, va pujar a l’escenari per recollir el premi que l’acredita com a ‘Màxim Golejador català de Fútbol Professional de la temporada 2014-15. El jugador del Red Bull Salzburg ja va rebre aquest premi l’any passat, ja que va marcar 48 gols en 43 partits.

Gerard Piqué i Alèxia Putellas, els protagonistes

El futbolista del FC Barcelona, acompanyat per la seva dona Shakira i pel seu fill Milan, va rebre el premi en mans del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies.

Foto - Federació Catalana de Fútbol
Foto – Federació Catalana de Fútbol

Gerard Piqué va parlar del proper clàssic contra el Reial Madrid assegurant que és un partit que motiva als jugadors, però “el món no s’atura perquè és un partit de futbol més”. Piqué també va agraïr el premi als seus companys, ja que “sense ells no hauria aconseguit estar en aquesta gala ”A més a més, l’ex blaugrana Xavi Hernández ha volgut felicitar Piqué a través d’un vídeo que s’ha emès davant tots els assistents a la gala.

pique

La també jugadora del FC Barcelona Alèxia Putellas és qui ha guanyat el premi a ‘Millor jugadora ’del futbol català de la temporada passada. Putellas no va poder assistira la gala per estar convocada amb la Selecció Espanyola i, per aquest motiu, el vicepresident de l’Àrea Esportiva del Barça, Jordi Mestre, va recollir el guardó en el seu nom. La blaugrana va enviar un vídeo per agrair el premi, on no s’ha oblidat de les seves companyes de nominació, Marta Torrejón i Marta Corredera.

El gol de la temporada 2014-15

Antonio Hidalgo

Lluis Carreras va desvetllar el nom del guanyador del premi a ‘Millor Gol del Futbol Català ’de la temporada 2014-15. Antonio Hidalgo ha estat el jugador més votat pels telespectadors de Tv3 i Esport3 per un golàs que va marcar amb la samarreta del CE Sabadell FC des de fora l’àrea i que va entrar per l’escaire.

El millor àrbitre

xavier estrada

Xavi Estrada, un any més, va recollir el premi a ‘Millor Àrbitre’ del futbol català. Estrada és àrbitre internacional FIFA des del gener de l’any 2013.

Nerea Vilalta, millor jugadora de futbol sala

Nerea Vilalta

En la categoria de futbol sala, la primera en pujar a l’escenari de la 4a Gala de les Estrelles del Futbol Català va ser Nerea Vilalta, portera del Rubí. Amb ella a la porteria, el club ha aconseguit l’ascens a la màxima categoria, a Primera Divisió, i va guanyar la Copa Catalunya davant el Gironella. A més a més, Vilalta, amb només 19 anys, és una peça clau en la Selecció Catalana de futbol sala.

Dani Salgado i Xavi Passarrius, del Catgas Santa Coloma

xavier estradaXavier Passarius

El jugador Dani Salgado i l’entrenador Xavi Passarrius van rebre el premi com a ‘Millor Jugador de futbol sala’ i ‘Millor Entrenador de futbol sala’ de la temporada passada. Tots dos militen al Catgas Santa Coloma i ambdós repeteixen el guardó ja que van recollir en la tercera Gala de les Estrelles.

L’ovació de la nit

El Premi Jurat va ser per l’ex futbolista Raúl Tamudo, premiat per la seva dilatada trajectòria. En l’entrega d’aquest premi es va projectar un vídeo on diferents excompanys, entrenadors, i amics de Tamudo el van felicitar.

raul tamudo

L’exjugador, visiblement emocionat, va agraïr el premi al treball, “l’esforç i la constància que s’ha deixat damunt el tereny de joc”. Tot seguit va rebre un sentit homentatge quan tots els assistents a la sala de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm s’han posat dempeus per aplaudir.lo.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s