Acord del F.C. Barcelona amb l’Atlètic de Madrid per la incorporació d’Arda Turan

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona. Foto – Premsa F. C. Barcelona.

El FC Barcelona i el Club Atlètic de Madrid han arribat a un acord per al traspàs del jugador Arda Turan al club blaugrana. El FC Barcelona es reserva un dret de venda del jugador a l’Atlético de Madrid fins al 20 de juliol.

thuran

La Comissió Gestora va tenir coneixement la setmana passada de la petició de l’entrenador Luis Enrique i de l’informe favorable de la Comissió Tècnica perquè el jugador Arda Turan es pogués incorporar a la plantilla del FC Barcelona.

La Comissió ha analitzat l’operació constatant que, després de les negociacions iniciades fa uns
mesos, hi ha acord per al seu fitxatge amb l’Atlètic de Madrid i amb el mateix jugador. Analitzats els informes rebuts, la Comissió valora positivament l’operació.

Atès que aquesta situació es produeix temporalment dins del procés electoral, la Comissió Gestora entén que donades les seves atribucions, que tal com queden establertes als Estatuts del Club, estan «limitades als actes necessaris i imprescindibles per al manteniment de les activitats normals del club i la protecció dels seus interessos», cal que aquesta operació s’estructuri de manera que el Club s’asseguri la contractació del jugador demanat per l’entrenador i per la Comissió Tècnica i, al mateix temps, l’operació hagi d’estar ratificada per la pròxima Junta Directiva.

Amb l’objectiu de conciliar la protecció dels interessos del Club i el respecte a la decisió final del president electe, i havent acreditat la necessitat de tancar l’operació en les properes hores per no perdre la possibilitat d’incorporar el jugador, el FC Barcelona ha arribat a un acord amb l’Atlètic de Madrid per al fitxatge del jugador Arda Turan, per a les properes cinc temporades, per un import de 34 milions d’euros fixos més set milions d’euros variables.

El contracte de traspàs incorpora una opció de venda del jugador a l’Atlètic de Madrid per l’import fix de l’operació menys un 10% en concepte de prima de l’opció. Aquesta opció de venda podrà ser exercida pel FC Barcelona fins a les 24 hores del dia 20 de juliol, a fi i efecte que la pròxima Junta Directiva del Club pogués, en el seu cas, executar-la.

Aquest acord ha estat aprovat per la Comissió Gestora per unanimitat.

La Comissió Gestora entén que amb l’estructura d’aquesta operació s’aconsegueix protegir els interessos del FC Barcelona i respectar la decisió del president que resulti escollit per tots els socis el proper dia 18 de juliol.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: