Laia Costa: “Fer cites a cegues és una realitat que està de moda i la gent no ho sap”

Text – Albert Roca. Fotos – Valentí Fainé. 

Laia Costa és sense cap mena de dubte una de les actrius de moda. Després de sorprendre amb el seu paper en la segona temporada de “Polseres vermelles”, aquest any va presentar al Festival de Berlín el filme “Victoria”, de Sebastian Shipper, ha rodat la tvmovie “Habitacions tancades” i ara la podem veure en la serie “Cites” de Tv3, que s’emet els dilluns. El seu personatge és el de la Paula Gutiérrez, una estudiant de Psicología, que busca resoldre els dubtes sobre ella mateixa. Té un caràcter complexe que ha estat tot un “caramelet”, per aquesta guapa i gran actriu.

laia por por

Preg. Quin any portes, no? Amb les presentacions de filmes, rodatges i estrenes

Sí. És un any molt maco. A la Tvmovie “Habitacions tancades”, rodada fa uns mesos tinc un paper molt bonic. Després va arribar lo de Berlín on cap dels que vem formar part de “Victoria” ens imàginavem que aniriem al Festival i va ser una festa. Estic molt contenta.

Preg. Què ens pots dir del teu personatge de la Paula a “Cites”,?

Doncs que porta un cacau mental que no pot amb ell. No té molt clar que li passa. Té una relació que no acaba de funcionar i no sap el perquè i busca respostes que li passen pel seu cap, i ho fa a través de l’acció. Ho fa així enlloc d’asseure’s o anar a la platja a pensar. Si està enfadada surt amb els amics, si li passa qualsevol cosa surt de festa. Acció enlloc de la reflexió.

noia 1

Preg. I t’agrada?

Penso que té molta energia, però que no la sap canalitzar i   no troba el moment de xerrar o reflexionar sobre el que li passa.

noia ent

Preg. I en general, què penses de la serie?

Està molt bé, penso que la societat ha anat cap a un camí, que va cap a la tecnología i té menys temps per a tot. La gent viu una agenda molt rutinària. Fer cites a cegues és una realitat que està de moda i la gent no ho sap. Et sorprendria la quantitata de gent que ho fa. Tot això es porta a la pantalla.

noia port

Preg. I si fessis una cita a cegues que buscaries en un home?

Jo no ho he fet mai perquè tinc parella des de fa molts anys. El que més m’atreu d’un home és el que diuen, que siguin inteligents, critics, amb sentit de l’humor, i que estiguin al dia socialment i políticament.

laia 4

 Preg. Per finalitzar… més coses sobre la serie “Cites”

Hi ha hagut una unió fantàstica d’equip equip técnic i de guionistes. Per tot això és molt creativa, els guions i els seus personatges estan molt treballats i la gent gaudirà de cada capítol perquè és molt amena.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: