Eva Santolària, el retorn amb la seva CITA televisiva a TV3

el

Text – Albert Roca. Fotos – Valentí Fainé. 

Aquest  proper dilluns Tv3 estrena la serie “Cites”, de Filmax, que gira a l’entorn del món de les cites a cegures, a l’entorn de 24 personatges que s’aniran trobant i retrobant. L’actriu Eva Santolària forma part d’aquest espectacular elenc d’actors i actrius, i que suposa el seu retorn a TV3, en la que es va iniciar en la recordada serie “Nissaga de poder”. Eva interpreta el paper de Clàudia Millán, una Cap de redacció d’un diari, que vol escapar de la solitud de quan arriba a casa, i passar una bona estona.

eva por

Preg. Què suposa per tú tornar a treballar a TV3?

Molta, molta. Jo recordo quan vaig fer la serie “Nissaga de poder”, de la que era tan fan… i després vaig fer la meva carrera a Madrid. I fixa’t ara torno amb Cites, i en la que he coincidit amb els actors Biel Durán i Josep Linuesa, que eren els meus germans, els Castro.

foto portada

Preg. I quins canvis has notat?

D’entrada que “Nissaga de poder” era una serie de migdia i “Cites” s’emet a la nit. La forma de treballar ha canviat molt, però estic molt contenta repeteixo, ja que sempre m’he sentit de Tv3 i valoro el que fan amb series com aquesta ja que són escoles impressionants pels actors, reunint als actors amb experiència i els joves actors. Es un estil perfecte.

eva 1

Preg. Coneixes el món de les cites a cegues?

No ho he provat mai i es curiós ja que sembla qu no ho fa ningú i penses que qui ho fa són una mica frikis. Però a la que comences a investigar veus que ho fa tothom, i dic tothom. Nosaltres que som coneguts no ho podem fer.

foto entrevista

Preg. I què et semblen?

Si ets una persona anònima no està malament,  i té un punt morbós. En el cas del meu personatge la cita que té és molt especial i va desevolupant-se. Per donar aquest pas depèn de l’edat, ja que arriba un moment en el que no et ve de gsut anar a la discoteca, i des de l’ordinador se’t ofereix un munt de possibilitats.

eva 2 copia

Preg. Com definiries el teu pseronatge?.

És una dona que s’acaba de separar, i es vol retrobar a ella mateixa. Comença amb les cites d’internet quasi per accident i a través d’això es redescobreix ella, descobreix el punt aventurer i més salvatge. I tot és pel fet de quedar amb una persona que no coneixes de res, i la possibilitat de decidir si simplement sopar o anar més enllà.

eva 4

Preg. Quin és el ganxo de la serie?

Doncs que hi ha molts personatges, i tots busquen coses diferents, per cobrir una sensació de soledat, per sexe, perquè es vol enamorar i necessita quedar amb gent diferent. És molt interessant.

Preg. I per finalitzar, com seran aquestes CITES?

Com a espectadora es pot veure com una grandísima comèdia romàntica on pots fer totes les combinacions. I el més interessant és veure la serie i jugar a treballar a com. es desenvolupen els personatges i com es van creuant entre ells ja que és la mateixa aplicació. Pots veure qui es connecta i qui no.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s