Dagoll Dagom va celebrar la nit de dilluns una gala única amb actors dels tres muntatges que s’han fet de l’espectacle

Text – Redacció-Premsa Dagoll Dagom. Fotos – ©David Ruano – ©Martí E Berenguer

Pocs espectacles de casa nostra poden competir amb la trajectòria de Mar i Cel. El musical català arriba a les seves 1.111 funcions –entre les produccions del 1988, 2004 i 2014-, a les quals han assistit 1.117.977 espectadors. En el marc del seu 40 aniversari, Dagoll Dagom va celebrar dilluns la xifra amb una gala única, una gran festa teatral i musical al Teatre Victòria que va comptar amb la participació especial de tots els actors i actrius que han format part de les tres produccions de Mar i Cel.

©Martí E Berenguer
©Martí E Berenguer

El clàssic d’Àngel Guimerà, a més, ha portat fins al teatre 48.804 alumnes entre 12 i 18 anys en 46 funcions escolars. Un total de 1.037 centres escolars de 289 pobles i ciutats de tots els racons de Catalunya han assistit al Teatre Victòria a aquest gran espectacle, incorporant així el teatre de gran format en els seus projectes pedagògics.

Dagoll Dagom es reafirma en el seu compromís d’oferir experiències teatrals –i vitals- als joves, aportant el seu granet de sorra per formar nous públics, i garantint la continuïtat d’un teatre propi del país. Els assistents de Mar i Cel dels centres escolars seran, en un futur, els espectadors de demà.

Roger Berruezo, Ana San Martín i Carlos Gramaje © David Ruano
Roger Berruezo, Ana San Martín i Carlos Gramaje © David Ruano

Les setmanes d’abril i maig són les darreres per gaudir del musical, en què cada nit treballen gairebé 60 persones entre actors, músics, tècnics i personal de sala. Mar i Cel celebrarà la seva última funció el 31 de maig.

Mar i Cel en dades (producció 2014)

©David Ruano
©David Ruano

205.369 espectadors

205 funcions

46 funcions escolars

48.804 alumnes entre 12 i 18 anys,

de 1.037 centres escolars de 289 localitats catalanes diferents

Mar i Cel en dades absolutes (produccions 1988, 2004 i 2014)

©David Ruano
©David Ruano

1.117.977 espectadors

1.111 funcions

173.804 alumnes entre 12 i 18 anys

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: