Carlos Yáñez, un dels protagonistes de “Camino a la escuela”, visita el Camp Nou Experience

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona. Foto – F. C. Barcelona.

El proper divendres s’estrena als cinemes el documental ‘Camino a la Escuela’, una cinta signada pel realitzador francès Pascal Plisson que retrata les adversitats a les quals s’han d’enfrontar quatre infants per arribar a l’escola, a l’Índia, a l’Argentina, a Kènia i al Marroc.

Carlos Yáñez és el protagonista argentí d’aquest documental i, aprofitant que és a Barcelona per a la promoció de la cinta, aquest divendres va visitar el Camp Nou Experience, convidat pel FC Barcelona.

 Carlos amb la seva germana Micaela, durant la visita al Camp Nou Experience. Foto - F.C. Barcelona.

Carlos amb la seva germana Micaela, durant la visita al Camp Nou Experience. Foto – F.C. Barcelona.

Abans, però, va tenir l’oportunitat de trobar-se amb Leo Messi a la Ciutat Esportiva en una visita privada. El jove, devot seguidor de l’argentí, va assegyrar que el moment va ser “relindo”. A més també, va poder conèixer i fer-se fotos amb els jugadors Marcherano i Iniesta.

Un cop al Camp Nou Experience, Carlos va fer un recorregut amb molt d’interès la zona de trofeus del Club, l’espai multimèdia i les graderies de l’Estadi. “És la primera vegada que veig un camp de futbol tan gran des de dins, pensava que seria més petit”, va reconèixer. Fins ara només havia vist La Bombonera del Boca Júniors, però des de fora.

En Carlos,  acompanyat en tot moment per la seva mare i per la seva germana Micaela, va poder fotografiar-se amb una rèplica de la Champions League que es troba al Museu i va ser obsequiat amb una samarreta i un llibre d’història del Club.  Dos obsequis que el faran sentir molt a prop del Barça des de la seva Patagònia natal.

En Carlos té 11 anys i prové d’una família de pastors instal·lada als Andes, en una de les regions més remotes de la Patagònia. Des dels 6 anys tots els dies es puja al seu cavall i recorre 18 quilòmetres (una hora i mitja de trajecte) per arribar a la seva escola, passant per muntanyes i grans planícies, faci bon o mal temps. Tota una lliçó de força de voluntat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s