Lydia Gregory: «El que neix en tú és el que has de potenciar»

Text i Fotos – Albert Roca.

-Entrevista realitzada a l’Hotel Murmuri de Barcelona- 

El proper dimecres 28 de Gener  tindrá lloc l’actuació  de Lydia Gregory en FNAC TRIANGLE (Plaça Catalunya) a les 19h del vespre i en el que interpretara temes del seu disc “Mira”, i les noves composicions que reflexen la inspiració que ha rebut a Barcelona, ciutat que hi resideix des de fa pocs mesos. Lydia està entusiasmada per aquesta nova etapa, que mantè el segell original de la varietat de registres musicals.

lydia 2

 -Preg. Què ens pots dir del teu disc “Mira”?

Ha estat molt treballat, i és molt personal i autoproduït. Reflexa una mica del que m’agradava fer i també incorporant composicions que no són meves.. El disc era una idea més general de la música, jugava molt amb l’art, amb la imatge del disc, Mira és també en les lletres… va més enllà de tot això.

-Preg. I des que va sortir el teu disc fins ara que ha canviat? T’has definit més?

No és questió de definir-se sinó fer allò que t’agrada. El que neix en tú és el que has de potenciar. I és el que estic fent més ara, ja que també puc composar temes en base a la guitarra, he trobat un altre nou àmbit i una base. Estic més encaminada amb allò que és més proper a mí.

lyddia 1

-Preg. Vas arribar fa pocs mesos a Barcelona i que t’has trobat?

Entres a la ciutat i que veus que hi ha tanta gent de diferents llocs, que a més poden valorar diferents aspectes que pots mostrar i que altres llocs no podrien valorar. Aquí estic més inspirada i tinc moltes il·lusions.

-Preg. I en quin aspecte s’està reflexant els aires mediterranis de Barcelona en la teva música?

Fixa’t que ara m’agrada composar temes en anglès. Del tema “Algún dia” el vaig traduïr a l’anglés, i em sonava més blues i swing. Però ara tinc una nova composició nova, que no he traduït sinó que l’he vist directament en anaglés, ha fluït per si sola.

lydia 3

 -Preg. Has comentat abans que una novetat teva és la guitarra

L’estic coneixent…. i hi ha moments que puc tenir revelacions i que surtin melodies i al cap d’una estona la lletra. Vaig experimentant.

-Preg. Hi ha un projecte relacionat amb el teatre no?

Sí, a Valencia vaig tenir contacte amb el poeta Carlos Villarrubia, i van sortir unes cançons i ara hi hai ha el projecte d’una obra de teatre per una actriu, on hi haurà temes meus. Les lletres dels poemes de Juan Carlos Villarrubia m’inspiren coses diferents de les meves i és una sensació molt inexplicable i alhora atractiva. Les lletres seves són molt positives a diferència del que jo faig, que és trist i reflexa desenganys.

lydia 4

-Preg. I que veurà el públic en el teu concert en el FNAC Triangle, el proper 28 de gener?

Veuran a la Lydia, un guitarrista i un bateria i unes persones molt inspirades, amb ganes de donar-se a conèixer. Tan senzill i maco com això.

-Preg. Després de l’FNAC Triangle en quins llocs t’agradaria actuar a Barcelona?

Qualsevol lloc és increible i es pot adaptar la meva música, on hi ha Pop, però també coses de Jazz i Blues. Sóc conscient que puc evolucionar però aquesta mescla no la perdré en el temps, ja que de fet, jo sóc una mescla

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: