Robert Openshaw, el forense de Whitechapel, interpretat per Víctor Genestar

Text Albert Roca. Fotos – Joan Moreno-Albert Roca. 

En el sobri repartiment de “L’esbudellador de Whitechapel”, que es pot veure en el Teatre del Raval, un dels papers centrals és el que interpreta Víctor Genestar, el sinistre forense Robert Openshaw. Víctor està molt content de participar en aquesta obra, que presenta molts atractius com ens explica en aquesta entrevista.

forense 1

En l’època que es sitúa l’acció, els metges i forenses tenien un punt fosc  ¿no?

En aquella epoca, en el Segle XIX, hi havia una salubritat diferent. Començaven els primers experiments científics i tot es feia sota la idea d’assaig – errada, assaig – errada, fins que aconseguien l’objectiu.

forense 3

 Què ens pots dir d’aquest musical

És una història interessant, amb girs dràmatics, i sobretot destaco la bona partitura de Josep Ollé. És un musical fet a catalunya, amb actors i directors catalans i amb els mitjans que tenim hem fet un gran producte. S’ha de veure i el recomano a tothom.

Ens pots explicar alguna cosa del teu personatge

Interpreto a un forense del barri de Londres, a Whitechapel i certifico les morts de les prostitutes. I vull saver qui ha estat l’esbudellador. Fins aquí puc llegir.

forense 2

El teu personatge té molta importància però també la resta dels personatges

Tots els personatges tenen el seu moment de protagonisme. Tots són protagonistes amb una història darrere. Són cinc personatges afegint el personatge del poble, seguint el concepte de la comèdia de l’art, que té una teatralitat diferent.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: