Mireia Casado: ¡Extra! ¡Extra!

Text i Fotos Albert Roca.

El Teatre del Raval acull el Musical de la Temporada: L’Esbudellador de Whitechapel, que gira a l’entorn de la coneguda història, adaptada moltes vegades. Una de les actrius que l’interpreten és la jove Mireia Casado, que havia fet anteriorment Cabarets a Lleida i que ara ens sorprèn com. la repartidora de diaris.. que anúncia les males notícies.

extra 2

¿El Teatre del Raval és el millor lloc possible per acolllir aquesta obra?

És un teatre que té molt de caràcter per aquesta obra. De fet es va representar “La Vampira del Raval”, amb molt d’exit, i que era una història real del barri. Jack l’Esbudellador és una història d’ època,   hi ha un teló vermell, es parla d’una història amb una part obscura amb balladores prostitutes que desapareixien. És una història que té molt de suc

Què ens pots dir del teu personatge

És la repartidora dels diaris, que en aquells moments no eren mai massa bones. En la primera escena es fa ressó de la noticia de la primera prostituta que va desapareèixer i a partir d’aleshores van apareixent els cadàvers.

extra 1

¿Quin és el principal atractiu de l’obra?

A més de la sorpresa de qui ha sigut, que ja se sap ja a mitja hora, es parla de les motivacions que té perque ho fa, que hi ha darrere.

Per finalitzar que pots dir perquè el públic vingui al Teatre del Raval

Doncs que es trobaran una obra plena de sorpreses, ja que qualsevol por ser Jack, fins i tot tú. Per alta banda hi ha una fantàstica música de Josep Ollé, i cinc cantants a escena. Ho té tot.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: