Tornen de nou «Campanades de Boda» de La Cubana, al Teatre Tívoli fins al 3 d’agost

Text – Redacció-Premsa La Cubana. Foto – Premsa La Cubana.

Després de fer una gira per tot l’Estat, La Cubana ha tornat a Barcelona per a acomiadar definitivament “Campanades de Boda” i que es podrà veure al Teatre Tívoli fins al 3 d’agost, amb la darrera funció després de gairebé dos anys i mig d’haver-la estrenat.

campanades-1

Quan acabin aquestes funcions que s’estan representant al Teatre Tívoli s´hauran fet un total de 780 representacions de “Campanades de Boda», i l’hauran vist en total més de 500.000 espectadors.

Sinopsi:

foto-cmapanada

Del de sempre: De teatre. En tots els espectacles de La Cubana sempre han pretès demostrar que al darrera de qualsevol esdeveniment quotidià sempre hi ha teatre.

En aquest cas, el tema escollit, els casaments, són un exemple molt evident d’aquest teatre quotidià que tots fem. Han passat els anys, han canviat els costums, ens hem modernitzat, i tot i que ja no és necessari casar-se religiosament, quan ho fem pel civil continuem utilitzant la mateixa estructura i “pompa” de sempre.

En definitiva, un guió i una posada en escena que tothom coneix a la perfecció, i on tothom sap el paper que li toca interpretar. Tan se val la raça, les creences religioses, els diners, l’afiliació política o el sexe dels contraents: tothom acaba interpretant amb gran rigor escènic el seu personatge. Preparar un casament és en realitat com preparar un espectacle de teatre.

“Campanades de boda” és una paròdia de “la gran paròdia” que tots fem per casar-nos. Un espectacle teatral que ens muntem i en el qual acabem sent els protagonistes. En definitiva: una “comedia-vodevil-costumista” sobre casoris. Un divertit espectacle que explica el que passa en qualsevol família que organitza un casament.

Més informació i venda d’entrades:

http://www.campanadasdeboda.com/#!inicio/cm4u

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: