Rob Zombie rep el Gran Premi Honorífic de Sitges

Text – Redacció-Premsa Festival. Fotos – Oscar Llorente.

Sitges 2014 va viure la nit de dissabte la seva primera nit d’emocions fortes. Els Aribau Multicines de Barcelona van ser l’escenari del lliurament del Gran Premi Honorífic del Festival a Rob Zombie, cineasta i músic, de gira actualment per Europa. Rob Zombie és un dels directors de cinema de terror amb més personalitat de la seva generació i s’ha convertit en una referència pels amants del gènere i el públic del Festival.

rob zombie 3 real

En l’acte d’homenatge, Rob Zombie va rebre el guardó de mans del director del Festival, Àngel Sala, entre els crits i aplaudiments dels seus seguidors. La sorpresa va arribar quan Sheri Moon, actriu protagonista dels films de Zombie i parella del director, també va obtenir el reconeixement del Festival, amb el lliurament de la Maria Honorífica.

rob 1

Tot seguit, es va iniciar un col·loqui amb els assistents, que van aprofitar l’esperada visita de Zombie per parlar amb ell de la seva trajectòria cinematogràfica i musical. El premiat director es va autodefinir com “un nen dels anys setanta, inspirat per pel·lícules com Bonnie & Clyde”. També va afirmar que el que més li agrada és “el cinema violent, el tipus de violència que fa sentir malament l’espectador”. Tant ell com Sheri Moon es van mostrar orgullosos de treballar plegats: “Una dimensió més del matrimoni”. I no va faltar una picada d’ullet al Festival de Sitges quan Zombie va assegurar que el seu personatge de terror preferit és King Kong. Per la seva banda, Moon va triar el monstre de Frankenstein.

rob 3 bis

rob 2

Durant la conversa, es va fer referència a l’esperat pròxim film de Zombie: “Va directe al gra, serà més proper a The Devil’s Rejects, tot i que a última hora tot pot canviar”. La vetllada va cloure’s, precisament, amb la projecció d’aquest títol, dirigit per Zombie l’any 2005, com a seqüela de House of 1.000 Corpses. Una història ultraviolenta en forma de road-movie que es va poder veure a Sitges 2005 i que no va deixar ningú insatisfet.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s