Elena Gadel a la Festa de la Poesia de Sitges

el

Text Albert Roca. Fotos – Ajuntament de Sitges

L’actuació de la cantant Elena Gadel va ser una de les grans atraccions del Recital de Cloenda de la Festa de la Poesia, que es va a celebrar a Sitges des de divendres fins  diumenge. L’escenari va ser d’excepció, l’Edifici Miramar de Sitges i va tenir com a protagonistes els poetes convidats d’aquesta edició de la Festa de la Poesia: Joan Navarro, Antoni Clapés, Jaume Subirana, Odile Arqué, Antònia Vicens i Carles Miralles en llengua catalana, i Pura Salceda en llengua gallega.

gadel 6

La cantant Elena Gadel va interpretar peces seleccionades de les cançons preferides dels poetes convidats: “Yellow Submarine”, dels Beatles, “Al Alba” de Luis Eduardo Aute, “Lluna plena” –del darer disc d’Elena Gadel, “Wish you were here” de Pink Floyd i “Es fa llarg esperar” de Caïim Riba. Cal destacar que la major part de les cançons les va interpretar per primer cop, i li va encantar de fer-ho així com l’escenari del Miramar, com ens va comentar en acabar el recital.

gadel 1 gadel 2 gadel 3 gadel 4 gadel 5
La Festa de la Poesia compta amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, del Consorci del Patrimoni de Sitges, de la Institució de les Lletres Catalanes i de la Societat Recreativa El Retiro, entre d’altres col·laboracions empresarials, d’entitats sitgetanes i de persones a títol individual. Per tercer any consecutiu, la Festa obté part del finançament a través d’una iniciativa de micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami, que va finalitzar el 14 de juny.

gadel grup 1
Els creadors i directors de la Festa són els poetes Cèlia Sànchez – Mústich i Joan Duran i Ferrer.

gadel grup 2

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s