Rafa Nadal, Sara Baras i el Tricicle, Premis Sport Cultura 2014

Text – Albert Roca. Fotos – Carlos Ferriz-Albert Roca.

En el dia especial i entranyable Festa de Sant Jordi, Sport Cultura Barcelona va lliurar en el Reial Club Tennis Barcelona els seus premis anuals i que van recaure en Nadal, en categoria «Esport»; Sara Baras, premi Cultura, i el Tricicle, que ha rebut el Premi a la Millor Trajectòria.

gru`p 2

Sport Cultura Barcelona premia anualment les millors iniciatives en l’àmbit de l’esport i la cultura, i que volen ser un reconeixement a les entitats o persones físiques que hagin destacat durant l’any anterior, tenint en compte la trajectòria i dedicació al món cultural i esportiu.

En la categoria «Cultura», la ballarina Sara Baras, va ser premiada “per la seva extensa carrera i molts premis aconseguits, com el Premi Nacional de Dansa, l’any 2003”; un fet que va agraïr enormement, enaltint el món de la dansa.

sara baras sara 2

En la categoria «Esport» el guanyador va ser el tennista Rafa Nadal, “perquè el seu esperit de lluita i mentalitat de campió l’han portat als triomfs més importants en el món del tennis”. Nadal que és història viva i que continúa amb la seva llegenda, va mostrar-se molt content pels que li han atorgat i els valors que representa.

nadal nadal 2

El Premi a la Millor Trajectòria ha estat per al Tricicle, “per ser una companyia pionera en el teatre gestual des de fa 30 anys” i que formen part de la “familia”, fent-nos somriure amb les petites i les grans coses, mantenint-se sempre en el més amunt, i amb una gran qualitat en els seus espectacles.

tricicle

Sport Cultura Barcelona és una iniciativa de diferents clubs esportius i culturals privats que neix amb l’objectiu de fomentar la cultura i l’esport en tots els seus àmbits.

grup 1

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: