«Què ha arribat el Rei?» -La Crònica més divertida de la Festa de Sant Jordi 2014-

Text – Albert Roca. Fotos – Carlos Ferriz.

En un dia gairebè estiuenc, i entre cues i cues… gaudim d’un Sant Jordi a BCN entre moltes i molts autors, que van gaudir d’una jornada inoblidable.

Comencem el recorregut amb el personatge del dia, que no és pas ni la pregonera del llibre Donna Leon, ni tan sols el mític Frederick Forsythe, sinó la mediàtica Belén Esteban, que ja provoca de bon matí un «pollastre» monumental al Corte Inglés del Portal de l’Àngel, amb una expectació tan gran, que provoca comentaris com «què passa? Ha arribat el Rei?… la veritat és que no, però sí la «princesa del pueblo» que ens tornarem a trobar en la recta final al Corte Inglés Diagonal, signant el seu llibre «Ambiciones y reflexiones».

esteban copia

Sense voler quasi tenim una entrevista amb la presentadora Nieves Herrero, molt contenta i alhora sorpresa per l’èxit de «Lo que escondían sus ojos», i del que hi haurà una mini-serie, de manera informal especulem sobre possibles noms d’actors i actrius que ho portin a terme, i que ja circulen de manera més o menys oficial, Amaia Salamanca és un d’ells. Nieves comenta que «el protagonista tiene que ser muy pero que muy guapo» i el nostre fotògraf Carlos Férriz suggereix el nom de Ruben Cortada «El Principe».

nieves copia

En el mateix estand, un dels grans noms del Pernil Ibéric, Enrique Tomás, signa exemplars del llibre «Grandes mentiras sobre el jamón».

Enrique Tomás copia

Un altre dels noms del dia és el cantant Miguel Rios, que s’ha comfessat a fons sobre la seva trajectòria en el llibre «Cosas que siempre quise contarte».

miguel rios copia

De manera discreta, amb un somriure contagiós, ens trobem a Irene Villa, que recorda la nostra trobada a Madrid, fa uns anys i que signa el llibre «Nunca es demasiado tarde, Princesa», que porta vàries edicions. Irene, que feia anys que no venia a Sant Jordi a BCN, està encantada del contacte amb els seus lectors.

irene copia

Un altre que també está molt contenta amb aquesta allau de Sant Jordi és la presentadora de l’Informatiu de les 21 h a Antena 3, Mónica Carrillo -entrevistada fa poques setmanes per Barnafotopress- i que signa el seu llibre «La luz de Candela», amb vàries edicions en molt poc temps.

monica copia

Dos mediàtics que van vendre molts llibres per Sant Jordi van ser Risto Mejide «#Annoyomics: El arte de molestar para ganar dinero», i Mario Vaquerizo «Fabiografia», amb cues interminables per veure’ls i signar uns llibres, que han tingut molt bona acollida, com els anteriors que ells han publicat.

risto copia vaquerizo copia

Un altre garantia d’èxit és el supervendes Federico Moccia, del que es reparteixen polseres «Enamocciate», i que signa el seu nou llibre «Ese instante de felicidad»… com el que van tenir els centenars d’adolescents que van rebre la signatura del seu autor favorit.

moccia copia

Un dels habituals de Sant Jordi és Eduard Punset «El somni d’Alícia», que en algunes de les signatures va coincidir amb la seva filla Elsa Punset. Uns llibres seus carregats de reflexions profundes sobre nosaltres i els nostres desigs.

punset copia

L’exitós autor Joel Dicker… s’ho va passar molt bé en aquest Sant Jordi, signant el  llibre  ‘La verdad sobre el caso Harry Quebert», que s’ha situat en els primers llocs de vendes.

joel dicker copia

Ens trobem a la guapíssima presentadora Patrícia Pérez, que signava el seu llibre «Yo sí que como», i que no va fer-ho en el FNAC Triangle, com molts autors que no van fer-ho, per la vaga de treballadors de l’FNAC convocada aquest dia.

patricia copia

I finalitzem amb la periodista Teresa Viejo, que signa el seu llibre «El tiempo nos encuentre». Un personatge polifacètic que compagina la seva faceta periodística -on ha dirigit documentals- amb la faceta literària, que té molts seguidors.

teresa copia

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s