En rodatge: “39+1”, l’edat que tot ho canvia, de TV3

Text – Redacció-TVC. Foto – TVC.

S’està rodant “39+1”, una nova sèrie de ficció per a la programació de TV3. Agnès Busquets, Joan Carreras, Francesc Colomer, Sílvia Abril, Marta Torné, Julio Manrique, Xavi Mira i Manel Dueso són alguns dels noms que formen part del repartiment.

39

“39+1” mostra el dia a dia de l’Ília, una dona que està a punt de fer-ne 40 i que intenta ser una superwoman: vol triomfar laboralment com a coordinadora de la revista on treballa, tenir un marit que l’estimi, cuidar els seus tres fills, sortir amb les amigues i fer-se càrrec dels pares. Aconseguirà l’Ília compaginar-ho tot i sobreviure?

“39+1” és una sèrie produïda per TV3 i Diagonal TV, inspirada en el llibre homònim de Sílvia Soler.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: