Segona Festa del Llibre del TR3SC a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm

Text i Fotos Albert Roca.

El Club TR3SC es va anticipar ahir dimarts, a Sant Jordi, amb  una gran festa literaria a l’Antiga Fàbrica Damm, en la que es van donar cita  escriptors, xous literaris, sortejos i un pica-pica de la Cooperativa Plana de Vic i cerveses Estrella Damm.

tresc 1 copia tresc2 copia tresc 3 copia

A més dels convidats de luxe, els socis del Club, es van poder fer fotos en una Polaroid, en el photocall, amb un look “vintage”, per entrar en el sorteig d’una càmera Polaroid, 2 nits a Marrakesh, entrades de teatre i molts més regals.

tres c 8 copia tres c 7 copia

En la seva segona edició i que promet que serà una de les tradicionals en els moments previs de Sant Jordi, van participar en la trobada, presentada per la Núria Ferrer,  els escriptors Rafel Nadal, Manuel Cuyàs, Jordi Mercader, Quim Morales, Jair Domínguez, Xavier Pérez Esquerdo, Lyona, Paula Bonet, Amaia Arrazola, Miguel Noguera, Gabi Martínez, Vicenç Pagès, Albert Villaró, Care Santos, David Martí, Alfred Picó, Eduard Biosca i Quim Masferrer.

Moment d'eufòria de Quim Masferrer, celebrant que l'afortunada d'un dels premis del sorteig, hagués llegit el seu llibre "El diari d'El Foraster".
Moment d’eufòria de Quim Masferrer, celebrant que l’afortunada d’un dels premis del sorteig, hagués llegit el seu llibre «El diari d’El Foraster».
Tres joves i fantàstiques il.lustradores, Amaia Arrazola, Paula Bonet i Lyona, van parlar dels seus llibres, i van emocionar amb el books trailers.
Tres joves i fantàstiques il.lustradores, Amaia Arrazola, Paula Bonet i Lyona, van parlar dels seus llibres, i van emocionar amb el books trailers.

tresc 10 copia

Alfred Picó va trobar un voluntari per mostrar l'eficàcia d'El Mètode Picó per parlar en públic
Alfred Picó va trobar un voluntari per mostrar l’eficàcia d’El Mètode Picó per parlar en públic
Rafel Nadal, Manuel Cuyàs i Jordi Mercader recuperen en els seus llibres la seva memòria històrica, i en alguns casos carregada d'infantesa.
Rafel Nadal, Manuel Cuyàs i Jordi Mercader recuperen en els seus llibres la seva memòria històrica, i en alguns casos carregada d’infantesa.
Miguel Noguera, va conquistar el públic amb les seves reflexions il·lustrades sobre el món humà.
Miguel Noguera, va conquistar el públic amb les seves reflexions il·lustrades sobre el món humà.
Care Santos, Albert Villaró i Vicenç Pagés, van parlar dels seus nous llibres, que seran de ben segur algunes de les grans atraccions d'aquest Sant Jordi.
Care Santos, Albert Villaró i Vicenç Pagés, van parlar dels seus nous llibres, que seran de ben segur algunes de les grans atraccions d’aquest Sant Jordi.
La darrera cirereta d'un gran pastís literari la va posar Xavier Pérez Esquerdo, amb els seus malabarismes literaris. acompanyat de Jair Domínguez i Quim Morales.
La darrera cirereta d’un gran pastís literari la va posar Xavier Pérez Esquerdo, amb els seus malabarismes literaris. acompanyat de Jair Domínguez i Quim Morales.

Tots ells van anar presentant les seves novetats literàries per aquest Sant Jordi, amb moments de reflexió i també molt divertits.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s