Anna Gras-Carreño, descobrint Agatha Christie

Text-Albert Roca. Fotos – Albert Roca-Arxiu.

Després d’haver-la vist a la tv, amb programes com “Polonia” i en diferents obres teatrals, la presència d’Anna Gras-Carreño a “La Ratonera”, que acull el Teatre Apolo, és tota una sorpresa, tanta com els registres i secrets, que sembla, que amaguen el seu personatge.

Anna 1

D’entrada l’Anna reconeix que no coneixia gaire l’univers Agatha Christie “havia llegit alguna novel·la i també he vist algunes de les pel·lícules. Les trames  enganxen al públic des de fa molts anys”.

Els personatges de “La Ratonera” són sospitosos de l’assasinat, des del moment que “amaguen alguna cosa, i això és per una inseguretat i la por a mostrar-se com són”.

anna 2

Per l’Anna el gran èxit de l’obra “La Ratonera” que es porta representant des de fa moltes dècades, arreu del món “és la combinació entre el drama i la comèdia. M’encanta.Està molt ben escrita, representa diferents perfils de personatges”

Respecte al seu personatge -Srta. Casewell- “té mols registes… és una mica impetuosa, elegant, amb un toc masculí, molt curiosa…”

anna 3

Un dels altres alicients per l’Anna “és formar part d’un grup molt maco. Anem tots a una”.

Per finalitzar li demanem que recomani al públic que vingui a veure “La Ratonera” al Teatre Apolo “s’ho passaran molt bé des del principi. El temps els passarà volant i cadascú dels espectadors va especulant sobre qui pot ser l’assassí”.

Més informació:

www.teatreapolo.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: