Aleix Rengel, encantat de ficar-se a “La Ratonera”

Text i Fotos – Albert Roca-Arxiu.

Dins un repartiment molt coral, i amb personatges ben diferents, un dels principals personatges de l’obra “La Ratonera”, que acull el Teatre Apolo, és Aleix Rengel. Un actor, que hem vist a la tv, en series com “El Cor de la Ciutat” i molt curtit especialment en el teatre “alternatiu”.

Aleix 1

Per això dins una trajectòria forçament reeixida, la participació a “La Ratonera” ha estat una sorpresa i una novetat “jo he fet moltes obres amb poc públic, i amb formats diferents… i per això em va entrar una mica de “panic” fer una obra amb tant de públic. Però fixa’t que em vaig adonar de que respiren al mateix temps, i que és realment acollonant com. els fas gaudir, i la bona acollida que està tenint l’obra, amb entrades exhaurides en algunes sessions”.

aleix 3

Aleix interpreta el personatge de Giles Ralston, que regenta l’hotel on es desenvolupa la trama, i on té de “partenaire” a la Mariona Ribas… a qui coneix molt bé “i tant… ha passat una mica de temps des que vem fer “El Cor de la Ciutat”. I és una actriu fantàstica i on a més de la seva qualitat, el fet de coneixer-nos ha facilitat aquesta química que hi ha a la parella que regenta l’hotel”.

aleix 4

Coneixia les obres d’Agatha Christie? “… he vist més pelis que llegir llibres, i arrel de fer l’obra m’he afeccionat molt, i ara estic amb “Diez Negritos”. És curiós ja que si et fixes molt detingudament, hi ha un conjunt de personatges, que en obres tenen unes mateixes dinàmiques, uns mateixos arquetips. És un fet molt curiós”.

aleix 2

De l’èxit de l’obra fins al moment, a l’Aleix no li sorprèn “hi ha una excel·lent direcció per part de Victor Conde, i hi ha una serie de factors que fa que agradin a un públic ben variat, des dels més petits fins als més grans. Enganxa molt”.

Més informació:

www.teatreapolo.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: