GERMANS DE SANG tornen a Barcelona, al Teatre del Raval, amb Roger Pera i Sergi Zamora

Text – Redacció-Albert Roca. Fotos – Albert Roca. 

A partir del 16 de gener – funcions prèvies el 10, 11 i 12-, a l’escenari del Teatre del Raval es podrà veure un dels èxits que han fet historia dins del gènere musical a Catalunya: GERMANS DE SANG.

germans 1

Una renovada posada en escena, autoritzada pel seu autor, Willy Russel, és la nova proposta que el director Ricard Reguant vol oferir, just quan es compleixen vint anys de la seva estrena a Barcelona.

germans 2

Els actors Roger Pera i Sergi Zamora encapçalen de nou el repartiment, repetint els papers de la primera producció: els germans Mickey i Eddie que són separats al néixer. Es sumen Virginia Martínez, la vocal del grup Porta dels Somnis, que interpreta el paper de la mare, Mrs. Johnstone, Xavier Ribera-Vall, Lucia Torres, Isa Mateu, Ariadna Suñé, Benjamí Conesa, Irene Gil, Albert Estenare i Eduard Doncos que repeteix també desprès d’aquests vint anys.

germans 7

En la roda de premsa de l’espectacle, celebrada aquest matí, el director Ricard Reguant ha recordat l’actualitat de l’obra, i en la que hi ha cançons sobre la crisis, que es van avançar al seu temps i que són mes vigents que mai.

germans 4

Roger Pera i Sergi Alzamora han reconegut la seva gran il·lusió de retrobar-se de nou en el mateix espectacle, del qual bona part de l’elenc artístic l’havia vist com a espectadors.

ggermans 5

Respecte als canvis respecte fa 20 anys, Roger Pera va recordar que s’havia pogut fet sota el vist-i-plau de l’autor Willy Russel, que fa 20 anys va recordar que l’adaptació a Barcelona era la millor que s’havia fet.

El musical més esperat pels espectadors catalans

germans 3

Blood Brothers s’ha convertit en una de les obres més cèlebres del panorama musical. El 1983 s’estrenava la primera versió de l’obra a la capital anglesa. Cinc anys més tard es reestrena amb una nova revisió, convertint-se en una de les obres més representades, més de 20 anys ininterromputs en cartellera a Londres.

L’obra es converteix en un èxit massiu a tot el món presentant-se a Austràlia, Japó, Sud-àfrica o Broadway.

El 1994 s’estrena a Catalunya sota el títol “Germans de Sang”, dirigida per Ricard Reguant i Jordi Doncos a la part musical. L’obra assoleix un gran èxit de públic i crítica, es representa tota una temporada al Teatre Condal, gira durant 6 mesos i gravacio i emissio per Tv3. Pràcticament 20 anys de l’estrena del musical a la capital catalana, els espectadors no l’han oblidat i és, juntament amb Mar i Cel, l’obra més demanada pels amants dels musicals i entre els espectacles que el públic més desitjaria tornar a veure a la ciutat comtal.

Aquesta nova temporada teatral es farà realitat aquest desig, després que elmateix autor Willy Rusell hagi autoritzat la nova versió tres anys més tard. Una experiència que serà un agradable retorn als escenaris per part de l’equip que l’ha impulsat, Reguant, Pera, Zamora, Mas Griera i Eduard Doncos, i que el públic podrà reviure i gaudir en una nou format. Una creació que de tenir-ne èxit, Russell es reserva els drets de posar-la en circulació per tot el món.

Més Informació

germans 8

http://www.germansdesang.cat/

Facebook oficial

https://www.facebook.com/GermansdeSangOficial

Twitter

https://twitter.com/musicalgermans

Venda d’entrades

https://www.telentrada.com/Telentrada/ca/Compra+on-line/ci.Espectaculo+Germans+de+sang.compra

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: