Norway.Today, amb Mariona Tena i Joan Carles Suau, a La Seca Espai Brossa, del 8 al 26 de gener del 2014. Avui estrena.

Text – Premsa Norway.Today. Fotos – Premsa Norway.Today.

QUI HAURIA IMAGINAT QUE UNA OBRA SOBRE EL SUÏCIDI DE DOS ADOLESCENTS PODRIA SER DIVERTIDA, COMMOVEDORA I TAN ABSOLUTAMENT LLIURE DE PREJUDICIS?

norway 2

Norway.Today, representada a Madrid i avalada per un gran èxit de públic i crítica arriba a Barcelona, a La Seca Espai Brossa, del 8 al 26 de gener del 2014, a la Sala Leopoldo Fregoli. L’obra està dirigida per Àlex Mañas i protagonitzada pels actors Mariona Tena i Joan Carles Suau.

SINOPSI

norway 1

Julie, una noia d’uns vint-i-pocs, cansada del món que l’envolta, decideix buscar per internet una persona que comparteixi el seu estrany objectiu: suïcidar-se. En un xat troba algú disposat a acompanyar-la i a seguir el seu camí, l’August, un noi de 19 anys fart de no pintar res al món. Decideixen trobar-se en un punt remot de la gèlida Noruega, on un precipici de 600 metres es converteix en el trampolí perfecte per posar fi a les seves vides.

En aquesta història, basada en fets reals, la Julie i l’August aniran destapant les seves pors i teixint una amistat allunyada dels convencionalismes. El xoc d’aquestes personalitats singulars despertarà sentiments inesperats.

L’OBRA

norway 3

Norway.Today d’Igor Bauersima, dramaturg i director suís resident a Alemanya, va guanyar el premi a la millor obra teatral el 2001 a Alemanya, premi que entrega la prestigiosa revista Theater Haute.

L’èxit de la seva estrena el 2001 a Düsseldorf va ser tal que des de llavors s’ha representat per més de quaranta països de tot el món i ha estat traduïda a vint idiomes diferents.

Produïda per Lamolona, una productora jove formada pels dos actors protagonistes, i  per JOC d’Actors, Norway.Today compta amb en equip encapçalat per Àlex Mañas, director i dramaturg (Algo, Íncubo, Qué, el musical,premi teatre SGAE 2006, etc.), i amb els joves actors Mariona Tena (Gavilanes, Diario de una ninfómana, Gran Reserva, etc.) i Joan Carles Suau (protagonista de Bullying, Pa Negre, La República, etc).

La proposta de Mañas posa als actors en una situació límit que juga amb la ficció i la realitat, en la qual l’espectador es converteix en còmplice d’un espectacle en el que la ràbia, l’amor i la imprevisibilitat dels personatges no deixen indiferent.

Norway.Today va ser estrenada amb gran èxit de crítica el 14 de maig passat a Madrid.

norway 4

Teaser Norway.Today

http://www.youtube.com/watch?v=4t2tZQdI7bM

HORARIS I PREUS

De dimecres a dissabtes a les 20.30 h. Diumenges a les 18.30 h

Preu 15 €. Dimecres dia de l’espectador, 12 €.

https://www.4tickets.es/LaSeca/public/janto/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: