Nora Navas guanya el premi a millor actriu a la Seminci per «Tots volem el millor per a ella»

Text – Redacció-Premsa TV3. Foto – Premsa TV3.

L’actriu Nora Navas, protagonista de “Tots volem el millor per a ella”, ha obtingut el premi a millor actriu en la 58 edició del Festival Seminci de Valladolid. El film és una coproducció de TVC, dirigit per Mar Coll.

Nora

«Tots volem el millor per a ella», l’última pel·lícula de Mar Coll, descriu una família de la burgesia catalana. Segons la directora, «la família hauria de ser l’espai on se suposa que tenim més confiança i, en canvi, s’hi amaguen moltes coses; un món de sentiments contradictoris lligats pels llaços familiars. Els rebutgem, però alhora els necessitem«. El film és una coproducció d’Escándalo Films i Televisió de Catalunya, amb el suport de Televisió Espanyola i l’ICEC.

El film, que competia en la secció oficial, va inaugurar la 58 edició del Festival Seminci de Valladolid. Nora Navas, en recollir el premi a millor actriu, va dedicar unes paraules a la seva filla, al seu representant i als membres de l’equip de la pel·lícula, i va assegurar que «la gent té ganes de consumir cine i ha quedat demostrat aquests dies«.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: