L’altra mirada del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges

Text Albert Roca. Fotos – Albert Roca-Carlos Ferriz.

La millor Festa…..

Festa Bacardí copia

Tot i que al llarg de la setmana es van celebrar festes ben celebrades al Restaurant El Vivero i Sweet Pacha, la de més rebombori va ser sense dubte la que va acollir “Casa Bacardí Sitges”, amb l’estrena de “Gente en sitios”. On va reunir el bo i millor del cinema i tv espanyola, entre elles destacaven el “Dream Teen”, amb actrius protagonistes de series de tv amb mlions d’espectadors: Lucia Delgado, Paloma Bloyd, Andrea Duro i Lucia Guerrero, que ara roden “Perdona si te llamo amor”.

Una estrella absoluta

tasi copia

L’havíem esperat altres anys i va tornar per fí, més consagrat que mai, però totalment assequible. Takashi Mike, que va recollir el Premi Especial del Festival a la cloenda, va enamorar a tothom amb la gran proximitat. És personatge 100% Festival Cinema de Sitges.

Geni i figura

Jodorovsky copia

L’inefable Alejandro Jodorowski, que ha vingut en diferents oportunitats, i que presentava nou film –premiat- després de molts anys. Va venir amb tota la seva “artilleria” de cartes del tarot i el seu caràcter especial, que va desconcertar a alguns periodistes, com un dels més fidels del festival, Rafa Ibañez, de Sitges FM. Escolteu l’entrevista que li va fer, no té desperdici.

Miss Festival

Miss festival, Claudia copia

Cláudia Bassols, naturalment, amb permís de les “protas” de “Gallows Hill”, Carolina Guerra i Natalia Ramos. Claudia va presentar “Retornados” i va emportar-se a Sitges tot el glamour de Los Angeles, no hi treballa actualment en diferents produccions. Bella, guapa i amb una classe extraordinària, va venir super contenta al festival, on per cert no li agraden gaire les pel·lícules de por.

Mister Festival

Mister Festival, Alex Batllori copia

Un altre català, Àlex Batllori, que va presentar “Los Inocentes” i el «teaser» d’un nou projecte cinematogràfic «Sangre joven». Un actor habitual en series com “Fisica o Quimica” i pelis mediàtiques la saga de «Rec».

Tot un “Don Juan”

Saturnino Garcia copia

Saturnino Garcia, amb uns quants anys a les seves esquenes, i que va guanyar el Festival de Cinema fa uns anys amb la memorable “Justino, un asesino de la tercera edad”. Divendres va presentar uns premis i va coquetejar de manera molt divertida amb la presentadora del Festival, Melina Matthews –actriu de “Retornados”-

Un model a seguir

balanç festival copia

Així ho va dir “La Vanguardia” en el seu editorial de l’edició del diumenge on es va desfer d’elogis del Festival de Cinema de Sitges, que amb una etapa de crisis, pujades d’Iva, tancaments de sales de cinema… i etcetera… etcetera… ha crescut en un 10% en el nombre d’espectadors. El secret? La bona tasca d’Angel Sala i el seu equip, i la gran implicació absoluta de Sitges.

El primer cóctel del festival

Coctel festival copia

“A BACARDÍ for Rosemary”, creat per un dels millors coctelers del món, Javier de las Muelas. Si la Festa Major de Sitges ja té el seu primer coctel “La Cubanita”, el Festival també, encara que serà rotatiu, adaptant-se a les noves temàtiques de les futures edicions.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: