El 33 recorda avui el músic Lou Reed, a partir de les 23’25 h

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

El 33 recordarà avui el músic Lou Reed, mort ahir als 71 anys, amb la reemissió, a partir de les 23.25, del documental «Lou Reed: Transformer», que va ser emès per primera vegada pel programa «Sputnik» l’any 2005.

LR TRANSFORMER 1

Al llarg del documental s’explica la història de «Transformer», títol d’un dels seus millors discos, que va gravar amb l’ajut de David Bowie l’any 1972 a Anglaterra, poc després d’abandonar el grup la Velvet Underground. Amb «Transformer», Reed va deixar de ser un músic de culte per convertir-se en una estrella del rock gràcies a l’atractiu de cançons com «Walk on the wild side».

LR TRANSFORMEREls músics que van participar a la gravació, a més del propi Reed, reconstrueixen el procés de gravació i recorden com van néixer clàssics com «Vicious», «Perfect Day» o «Satellite of Love» en un documental que recorre els primers passos d’una de les trajectòries més influents de la història de la música moderna.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: