Revival musical de luxe pels nens amb risc d’exclussió, en la festa benéfica a Luz de Gas, aquest proper dimarts

Text .- Redacció-Luz de Gas.

Des de fa uns anys la Sala Luz de Gas organitza una festa benéfica, per ajudar a nens maltractats. Aquest any, en la festa que es celebrarà dimarts 28 de maig es centraran amb els nens amb risc d’exclusió, i amb una problemática que coneixem de molt a prop. Un fet que cada any es va agreujant i accentuant la seva situació per la qual cosa necessiten del màxim suport possible.image001

El properp dimarts 28 de maig, a les 21 hores es reuniran bona part dels cantants i artistes més representatius de mitjans dels anys ’60 i ’70 amb un concert únic, en el que podrem escoltar de nou cançons mítiques com “El baúl de los recuerdos”, “Yo soy rebelde”, “Si yo tuviera una escoba”, “Black i s Black”, “Para que no me olvides”, “Nostalgia” i altres com aquestes interpretades pels artistes que les van fer famoses…la Jeanette, Karina,  Dyango,  Llorenç Santamaria,  Mike Kennedy, els Sirex, Santi Carulla dels Mustangs, Miki,  Peret,  Elena Bianco de Los Mismos i alguna sorpresa més.

Un altre de les sorpreses és el preu, que s’ha reduït dels 25 Euros de l’edició 2012 als 17 Euros del 2013.

Les entrades es poden adquirir a través d’Atrapalo i les oficines de la Sala Luz de Gas (de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00).

Ningú pot fallar en aquesta festa, pels alicients musicals i evidentment la destinació benéfica a persones que ho necessiten més que mai.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: