“¿Estamos bien informados?” amb Jordi Évole i Ana Pastor, al Barts, dilluns 17 de juny

el

Text – Redacció-Comedianet.

INSTINT, el cicle de conferències organitzat per Andreu Buenafuente i Albert Om, programa la quarta xerrada pel proper 17 de juny amb dos convidats molt especials: Jordi Évole i Ana Pastor. Un nou format de conferència en el qual els dos periodistes dialogaran al voltant de l’interrogant “¿Estamos bien informados?”. Barts

Évole i Pastor són dos dels periodistes del moment. Ell està al capdavant d’un dels programes de més èxit de laSexta, Salvados, i ella estrena fitxatge per la mateixa cadena amb un programa al voltant de l’actualitat. INSTINT fa pujar a l’escenari un tàndem de periodistes que busquen noves fonts d’informació per tal de garantir la qualitat i l’objectivitat . No hi ha dubte que vivim en un món de sobreinformació. De fet, avui dia consumim un gran volum de notícies, veiem grans quantitats d’imatges d’actualitat i accedim a moltes fonts d’informació. En un sol dia, per exemple, s’envien 175 milions de tweets. I en un sol minut, a Youtube es pugen més de 30 hores de vídeo, a Google es produeixen 2 milions de cerques i a Filckr es pengen 3.000 fotos. Però… tot això equival a estar ben informats?

Serà aquesta qüestió la que iniciarà el diàleg dels dos convidats d’INSTINT. Una nova conferència sobre el periodisme actual i la qualitat de la informació que consumim.

Tot això, més la participació del públic, tindrà lloc al BARTS el proper dilluns 17 de juny a les 20 h. La conferència serà en castellà.

El preu de les entrades és de 10 €. Es poden adquirir a través del web instint.tv o bé a la taquilla del teatre BARTS (Av. Paral·lel 62, Barcelona).

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s