Andrés Iniesta i Mireia Belmonte, millors esportistes del 2012 en la Gran Gala del Deporte de El Mundo Deportivo

Text Albert Roca – Fotos El Mundo Deportivo.

El Palau de Congressos de Catalunya es va vestir de gala aquest passat dilluns en una de les festes esportives més importants que es celebren a nivell nacional. Estem parlant de la Gala del Deporte de El Mundo Deportivo i que va reunir a noms ilustres del món de l’esport, molts d’ells protagonistes de molts èxits i victòries, que aquest any tenien un sabor olímpic, pels Jocs Olímpics de Londres.

El centre d’atenció i totes les mirades les van tenir el futbolista Andrés Iniesta i la nedadora Mireia Belmonte, escollits millors esportistes de l’any, succeïnt a Juan Carlos Navarro i Andrea Fuentes, guanyadors de l’anterior edició.

Andrés Iniesta i Mireia Belmonte, dos grans guanyadors i amb molt de carisma. Un premi merescut. Foto El Mundo Deportivo.
Andrés Iniesta i Mireia Belmonte, dos grans guanyadors i amb molt de carisma. Un premi merescut. Foto El Mundo Deportivo.

El jugador blaugrana Andrés Iniesta, molt feliç, guanyava aquest guardó en un dels grans moments de la seva carrera –el partit que va jugar diumenge amb el Granada, per exemple, va ser excepcional- i recordem que havia estat escollit com el millor jugador de la pasada Eurocopa i millor jugador per la UEFA.
El Conde de Godó entrega a Andrés Iniesta el premi al millor esportista de l'any. Iniesta el guanya per segon cop. Foto El Mundo Deportivo.
El Conde de Godó entrega a Andrés Iniesta el premi al millor esportista de l’any. Iniesta el guanya per segon cop. Foto El Mundo Deportivo.

La nedadora Mireia Belmonte, guanyadora de dues medalles de plata en els Jocs Olímpics de Londres, és sense cap mena de dubte una de les grans apostes per la delegació espanyola en els Mundials de Natació que es celebraran a Barcelona aquest estiu.
Mirieia Belmonte mira molt feliç el premi a la millor esportista femenina de l'any, que va rebre de mans del President de la Generalitat Artur Mas. Foto El Mundo Deportivo.
Mirieia Belmonte mira molt feliç el premi a la millor esportista femenina de l’any, que va rebre de mans del President de la Generalitat Artur Mas. Foto El Mundo Deportivo.

La Gala del Deporte, la més veterana a nivell nacional i que ha arribat a la 65ª Edició, va reunir a més de mil convidats, presidits pel President de la Generalitat Artur mas, l’alcalde de Barcelona Xavier Trias i el Secretari d’Estat per a l’esport, Miguel Cardenal.

Imatge general de la Sala Expo del Palau de Congressos durant el sopar de la Gala del Deporte. Foto El Mundo Deportivo.
Imatge general de la Sala Expo del Palau de Congressos durant el sopar de la Gala del Deporte. Foto El Mundo Deportivo.

Altres reconeixements destacats van ser pels medallistes espanyols en els Jocs de Londres, en una imatge única.
Imatge espectacular amb la major part dels esportistes espanyols que van guanyar medalles en els Jocs Olímpics de Londres. Foto El Mundo Deportivo.
Imatge espectacular amb la major part dels esportistes espanyols que van guanyar medalles en els Jocs Olímpics de Londres. Foto El Mundo Deportivo.

El jugador del F.C. Barcelona, Sergi Busquets, molt elegant per cert, va rebre el trofeig al millor esportista d’equip, la Challenge Juan Antonio Samaranch a la millor tasca col·lectiva, a l’Athlètic de Madrid, on van ser presents el seu dirigent Enrique Cerezo i l’entrenador Cholo Simeone. El trofeig al Fair Play, el davanter Miroslav Klose. El Trofeig FiatC a la medicina esportiva, Dr. Ramón Balius. Trofeig a la trajectòria olímpica, Andrea Fuentes i David Cal. Premi Nicolau Casaus al millor dirigent esportiu, Carmelo Ezpeleta. Trofeig Husa Premi Juan José Castillo de Periodisme, Julio Maldonado. Trofeig Coca Cola al millor esportista revelació, selecció espanyola femenina de waterpolo. Trofeig Toshiba al millor esportista català, Joel González. Trofeig Fira Barcelona a la milor entitat esportiva catalana, CN. Sabadell. Trofeig Halcón Viajes, Premi 12, a l’afició, la del Liverpool. Trofeig Corte Inglés a l’espanyol més internacional, el pilot Marc Márquez –i que veurem durant molts anys en aquesta gala recollint premis-. Trofeig Banc Sabadell a la gesta humana-esportiva, Teresa Perales. Trofeig extraordinari Repsol, el jugador blaugrana, Eric Abidal *’–que esperem veure de nou en els terrenys de joc. Trofeig Especial, a l’Athletic Club de Bilbao –on vem poder veure al mític exporter Iribar-. Trofeig DIR al millor entrenadora, a Anna Tarrés, que va dirigir l’equip de natació sincronitzada, en els jocs de Londres, on van aconseguir la medalla de plata i finalment el premi a l’excel.lència, a Vicente Del Bosque, seleccionador espanyol, millor entrenador del món 2012 i un dels millors de la història en haver guanyat la Champions, l’Eurocopa de seleccions i la Copa del Món de seleccions.

La gala va ser conduïda per Toni Clapés, director i presentador del programa Versió RAC1, i acompanyat per Cristina Cubero, directora de relacions externes de El Mundo Deportivo. Durant la gala va haver molt d’humor amb el showmann Carlos Latre, que va divertir als convidats amb les seves extraordinàries imitacions.

Una nit molt especial, que va posar en relleu el gran moment esportiu que es viu a nivell nacional i que continuarà amb les importants cites que es celebren aquest any.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: