VERÓNICA ECHEGUI, PROTAGONITZA EL FILME “KATMANDÚ, UN ESPEJO EN EL CIELO” DE ICÍAR BOLLAÍN

“Al meu personatge li he donat l’ànima”

VERÓNICA ECHEGUI

Text Albert Roca. Fotos Carlos Ferriz.

 

El primer cop que la vem veure en el cinema va ser amb el filme “Yo soy la Juani” de Bigas Luna. Ha passat molt temps des d’aleshores i aquesta noia, Verónica Echegui, ha continuat la seva trajectòria amb papers molt complexos i carregats de força. Però poques vegades han tingut la càrrega emocional y personal del filme “Katmandú, un espejo en el cielo” de Icíar Bollaín, estrenat aquest divendres, i pel cual ha estat nominat al Premi Goya a la millor actriu i tambè al Premi Gaudí, en el mateix apartat.

Albert Roca entrevistando a Veronica Echegui

Verònica reconeix que interpretar a una professora catalana que es va desplaçar al Nepal, obrint diferents escoles i decidint establir-se per sempre, ha estat molt maco “li he donat l’ànima. És un personatge que Iciar va deixar molt obert. El meu personatge té una gran passió relacionada amb el projecte educatiu”.

VERÓNICA ECHEGUI

Respecte la generositat respecte als altres, la sempre agradable i assequible Verónica, comenta que “el principal és estimar-te a tu mateix i a partir d’aleshores pots ajudar als demés”.

VERÓNICA ECHEGUI

De la seva estada al Nepal, Verónica Echegui, recorda que el que més li va sorprendre va ser “que la dona no és res. Jo respecto la seva cultura però com a dona em provoca un dolor inmens veure aquelles dones que viuen en unes petites cases, esperen poder casar-se amb matrimonis de conveniència i formar part de la família del marit. Aquest és el seu destí. I quan es tracta dels maltractaments que pateixen no hi ha una cobertura, hi ha un silenci respecte aquest tema”
Barnafotopress

Promociona también tu página

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s