La festa del Cargol de Can Soteras, amb sabor Olímpic

Personatges coneguts, a ritme de la rumba catalana, gaudeixen d’una jornada gastronòmica als voltants de les “delicatessen” dels cargols

 

 

Aquest passat dilluns es va donar inici a la temporada del Cargol amb la tradicional Festa del Cargol, celebrada a Can Soteras Diagonal de BCN, que arribava a la seva 28à edició. Amb un amfitrió de luxe, el sitgetà Josep Mussons, i Santi Soteras, es va gaudir d’una jornada gastronòmica, que va comptar novament amb molts famosos, aquest any especialment relacionats amb els Jocs Olímpics.

 

El mític Fermin Cacho, medalla d’or els JJ00 ’92 –Comfrare d’honor- , i Vivi Ruano, -medallista els JJOO’92 amb la disciplina del Tennis-, o Pinilla –integrant de la selecció espanyola de Fútbol, que va guanyar la medalla d’or olímpica-. Altres protagonistes van ser l’estilista Josep Pons –del qual Mussons va recordar que sempre va recolzar la directiva de Josep Lluís Núñez, en el F.C. Barcelona-, el cantant Peret –Creador de la rumba catalana, i a qui anava dedicada la festa, però que va haver de marxar d’hora degut a una intervenció que li han fet recentment-,

la formació dels “Manolos” –que van formar part de la banda sonora d’aquells inoblidables Jocs Olímpics-, la sorprenent “Terremoto de Alcorcon” –reina del paral.lel-, la mediàtica Carmen Lomana –Cargol d’Or, que va arribar tot just iniciar-se el dinar

l’exjugador blaugrana Michael Reiziger, l’exjugador de bàsquet Rafa Jofresa, el Premi Joan Poch Soler –el periodista Jordi Basté- o la reina de la Festa, la soprano Ainoha Arteta, coronada ni més ni menys per la popular cantant Chenoa, entrevistada per Barcelona Music, i que recordem va tenir aquest honor “cargolaire” fa uns anys.

La festa, conduïda pel divertit i ocurrent presentador Moisés Hurtado, va estar protagonitzada per les millors especialitats dels cargols, i que en la recta final van anar acompanyades del càntic de l’himne i el tradicional pastís oficial.

Text Albert Roca. Fotos Carlos Ferriz
Barnafotopress

Promociona también tu página

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s