TV3 estrena el documental “Més enllà d’‘Eufòria’” 

Text – Redacció-CCMA. Fotografies – CCMA.

Més enllà d’‘Eufòria’” inclou imatges inèdites de moments tan significatius com els del backstage al concert del Palau Sant Jordi, és el resultat de 150 hores de gravació i més de quatre mesos de seguiment en què els protagonistes parlen de temes tan diversos com la gestió de l’èxit o dels seus somnis.

Per primera vegada, l’audiència podrà ser testimoni de moments tan personals com l’arribada de la Mariona a la Industrial Musical i l’enregistrament del seu primer single després del programa; el dia a dia de la Núria a Madrid treballant com a actriu de musical, o la relació tan estreta de l’Edu amb la seva família. Per citar alguns altres exemples, també seran testimonis de com el Joan i l’Estela es converteixen en referents a les seves localitats durant i després del programa. Tot això mentre es veu com els setze participants s’enfronten als concerts finals al Palau Sant Jordi davant de 34.000 persones i a la gestió de les seves carreres. 

Una reflexió generacional

“Més enllà d’‘Eufòria’” és molt més que un seguiment, és una reflexió generacional en què setze joves catalans es mostren davant la càmera com se’ls havia vist abans.  

Qüestions com l’emancipació personal i artística, la importància de la salut mental o la gestió saludable de les crítiques en l’entorn digital planen en el que serà l’episodi més personal d’“Eufòria”. Una oportunitat única de conèixer la cara més desconeguda d’aquests artistes que han enamorat l’audiència setmana rere setmana. 

“Eufòria” és una producció de TV3 amb col·laboració de Veranda Media que s’ha convertit en la revelació de l’audiovisual de la temporada. La final del programa va batre tots els rècords d’audiència, amb 473.000 persones, i va aconseguir un 29,7% de quota de pantalla. El programa ja treballa en la segona temporada, en què nous aspirants s’enfrontaran als assajos i als veredictes del jurat en les populars gales setmanals. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: