Roger Berruezo Premi al Millor Intèrpret Protagonista als Premis Teatremusical.cat

Text – Redacció-Grupo Smedia. Fotografies – @jordi_galderic.

Roger Berruezo, que actualment represent el paper d´ Edward al Musical Pretty Woman, ha guanyat com Millor Intérpret Protagonista en un Rol Masculi en la primera edició dels Premis Teatremusical.cat pel seu paper a «Company» representat la temporada passada al Teatre Apolo. En una gala realitzada aquesta passada nit a  Barcelona, es va celebrar la primera Edició d´uns guardons  especialitzats en el teatre musical català. Teatremusical.cat preten donar visibilitat y fer valer el treball que s’ha fet  al sector escénic reconeixent l´excel-lència del gènere musical.

Foto:@jordi_galderic    @teatremusical

“Rebre aquest premi, el meu primer premi en teatre musical y per un personatge que va ser tan important per a mí en tants sentits, significa moltes coses i em dóna confiança, força i energía per seguir donant el millor de mi cada nit i especialment ara amb Pretty Woman donant vida a Edward Lewis cada nit, estic molt feliç i agraït, gracies TEATREMUSICAL.CAT “.

L´ actor gironí  actualment coprotagonitza junt amb  Cristina Llorente el musical Pretty Woman, que s´está representant amb gran éxit de públic i crítica  al Teatre Apolo de Barcelona. Des del setembre de 2022, Roger representa el personatge que a la pel-lícula Pretty Woman interpreta Richard Gere, i Cristina Llorente es Julia Roberts, tots dos mostren una gran complicitat a dalt de l´escenari, en una història que ha conquistat a varies generacions.

Les dues produccions musicals, Company y Pretty Woman, formen part de la programació del Teatre Apolo, que va tornar a obrir al 2021 amb la gestió del Grupo Smedia, amb l’objectiu de reposicionar el teatre i tornar-li el seu pes a la societat amb una programació interessant.

«Pretty Woman el musical»  estarà al Teatre Apolo de Barcelona fins mitjans de gener. Descomptes especials en la setmana del Black Friday.

Foto:@jordi_galderic    @teatremusical

Sobre Roger Berruezo

Roger Berruezo és actualment una de les figures més destacades del teatre musical. Inicia els estudis escènics a l’escola Coco Comín de Barcelona després de deixar aparcat el món del disseny gràfic i, any i mig més tard, el 2008, sota la direcció d’Ángel Llácer i Manu Guix, comença la seva aventura pels escenaris teatrals amb l’espectacle Què, el nou musical. Des d’aleshores fins avui, protagonitza musicals com Avui no em puc aixecar, el musical de Mecà, The Wild Party (La Festa Salvatge), el Cop de Rock i el Mar i el Cel de Dagoll Dagom, La Bella i la Bèstia, Rent, Gairebé Normals, El Metge, Ghost i la temporada 2021/22 al musical Company, l’alabat musical dirigit per Antonio Banderas. Durant aquests anys, Roger a més de moure’s pels escenaris de teatre musical, també ha realitzat obres de teatre de text com El fascinant noi que treia la llengua quan feia treballs manuals d’Albert Espinosa al Teatre Lliure de Barcelona, ??ia la petita pantalla en sèries com Pilotes, Àguila Roja, Gavilanes, Cega a cites, Acacias 38, Servir i protegir, Explica’m, xHoxB de la plataforma HBO Max o Mascles Alfa de Netflix ia la gran pantalla pel·lícules com Mil Cretins, Com sobreviure a un comiat, Ho deixo quan vulgui, Vam ser cançons i Un nuvi per a la meva dona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: