David Busquets: «Sempre escric el que em passa»


Text i Fotos – Albert Roca.

David Busquets és un cantant que va començar a pujar les seves cançons al YouTube fins que el van descobrir els productors Marc Martin y David Palau i va publicar el seu primer disc «El que et vull dir». Des de fa dos anys està preparant el següent disc, a través d’un fil vermell, i on explica històries personals. En la seva recta final, abans del desvetllament de la història acaba de publicar «Mode avió».

©Albert Roca

Què és el fil vermell?

És un fil argumental. Les persones quan neixen estan connectades amb una persona, que és la seva mitja taronja. I en aquests discs es va veient com jo busco aquell fil vermell. Són deu singles, amb deu videoclips, amb un lligam entre ells i on amb el darrer single es veurà el desenllaç.

Són històries molt personals?

Sempre escric el que em passa. I això m’ha succeït des de fa temps I em preguntava si no ho podia aprofitar per mostrar-ho a través de la música, i a través de la imatge, amb els videoclips.

És una necessitat per tu?

Vagi com vagi amb el món de la música jo sé que seguiré fent cançons, ja que necessito expressar el que sento i no sé fer-ho d’un altra manera. No sé expressar-me amb paraules, però ho puc fer amb la meva música. I fixa’t que això ja m’ho deien els meus amics.

©Albert Roca

I que arribi a la gent?

Sí. Vull que les meves cançons arribin a diferents públics. M’agrada que hi hagi un feedback amb el públic per si han viscut el mateix. I a vegades m’ho diuen i m’ho comenten. De fet, sempre intento contestar a tots els missatges que m’arriben. 

Tens algun referent?

Alejandro Sanz, Vanessa Martin, Alejandro Fernández.. em sento molt identificat.

El tema Mode avió. És un consell?

En els moments més difícils i complicats és necessari desconnectar, posar el móvil en mode avió i intentar volar i avançar. Aquesta ha de ser l’actitud davant la vida.

©Albert Roca

Trobes que hi ha molta dependència amb el mòbil?

Els veig massa connectats. Per exemple, en un dinar et trobes molta gent que està pendent dels tik toks i això em molesta una mica, la veritat.

©Albert Roca

Com sorgeix aquest tema?

El vaig escriure per un amic que havia deixat la seva parella adespres de molts anys junts. Estava molt deprimit. M’ho va agrair i de fet va reaccionar, ja que va prendre nota del consell i durant molts dies va tenir el mòbil en mode avió.

Què t’inspira?

Coses que visc personalment o el que els succeeix a persones del meu voltant. I a vegades el que m’inspira són persones que veig pel carrer.

Per finalitzar… defineix-te…

Soc un noi que fa molts anys que porta fent música i que lluita per allò que vol, i si no ho aconsegueix morirà intentant-ho. Les meves cançons són de veritat i vull que arribin a la gent, que connectin amb ells.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: