El Teatre Lliure recupera ‘A la recerca del temps perdut’, en motiu del centenari de la mort de Marcel Proust

Text – Redacció-Teatre Lliure. Fotografia – Teatre Lliure.

El dia que se celebren 100 anys de la mort de l’escriptor francès Marcel Proust, el Teatre Lliure recupera els set recitals que va presentar la temporada passada sobre la seva novel·la més emblemàtica, A la recerca del temps perdut, ara en format àudio.

La proposta està formada per set sessions, una per cadascun dels set volums que formen l’obra: Pel cantó d’en Swann, A l’ombra de les noies en flor, El cantó de Guermantes, Sodoma i Gomorra, La presonera, Albertine desapareguda i El temps retrobat. 

La traducció i tria dels textos és de Josep Maria Pintó, la direcció de Jordi Bosch i la interpretació de Claudia BenitoJordi BoixaderasMario Gas i Emma Vilarasau, Jordi Prim al violí i Daniel Vidal al piano.

Marcel Proust és un dels escriptors més representatius de la literatura francesa, a l’alçada de Shakespeare, Cervantes, Dante, Faulkner o Goethe. A la recerca del temps perdut va ser escrita entre 1908 i 1922. L’obra de Proust funda, amb l’Ulisses de James Joyce, la nova narrativa del segle xx, i capgira de manera irreversible la manera de narrar el temps, l’espai i el jo a partir del que ell mateix va anomenar ‘memòria involuntària’.

Les set sessions es poden escoltar de manera gratuïta al web del Teatre Lliure del 18 al 30 de novembre.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: