‘Fantàstic Funeral Festiu’ de Produït per H.I.I.I.T «cal fer una gran festa». Del 10 de novembre al 4 de desembre al TeatreTantarantana

Text – Redacció-TeatreTantarantana. Fotografies – Roser Blanch.

Del 10 de novembre al 4 de desembre la companyia Produït per H.I.I.I.T estrena ‘Fantàstic Funeral Festiu’, escrit i dirigit per Roger Torns i interpretat per Laura Daza, Clara de Ramon i Rosa Vila. Una ficció amb regust de comèdia, on una mare i dues filles veuen perillar el seu negoci d’una funerària perquè la mort ha mort i és llavors quan han d’idear un esbojarrat pla per salvar el negoci familiar.

©Roser Blanch

Amb aquesta peça, la companyia s’acomiada de la seva residència al Tantarantana com a projecte seleccionat dins El Cicló que l’ha permés estrenar dues obres més, ‘La meva violència`(2021) i ‘Persones potencialment perilloses’ (2020).

©Roser Blanch
  • Una peça interpretada per dues generacions de dones amb Laura Daza, Clara de Ramon i Rosa Vila, on la companyia referma i consolida el seu estil i la seva mirada. Una comèdia àcida sobre la mort de la mort, sobre la mort del teatre i la mort de la seva etapa com a projecte resident per entrar en una nova etapa creativa.
     
  • Fantàstic Funeral Festiu és l’espectacle que conclou l’estada de la companyia al ‘Projecte de companyies en residència El Cicló’ que forma part del ‘Programa de suport a la creació’ del Teatre Tantarantana com a fàbrica de creació, després d’haver presentat ‘La meva violència’ el 2021 i ‘Persones potencialment perilloses’ el 2020.
     
  • L’espectacle tindrà una funció accessible el divendres 2 de desembre dirigida a col·lectius amb discapacitat visual o baixa visió i amb discapacitat auditiva; i una funció relaxada matinal el 24 de novembre adreçada a públic amb discapacitat intel·lectual, amb afeccions de l’espectre autista (TEA), amb dèficit d’atenció o persones grans amb demència precoç.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: