Carol Rovira i David Fernández, a “L’au pair”

Text – Redacció-TV3. Fotos – TV3.

Dijous, 25 d’agost, a les 22.05, TV3 estrenarà un nou capítol de la segona temporada de “L’au pair”, el programa de l’estiu en què personatges del món de la música, els mitjans i l’espectacle del país es converteixen en cangurs per un dia.

En aquest episodi, titulat “Gimcana eufòrica”, els protagonistes seran l’actor i humorista David Fernández i l’actriu i coach d'»Eufòria», Carol Rovira. Tots dos faran d’au-pairs durant unes hores.

Dijous 25 d’agost, a les 22.05“Gimcana eufòrica”

D’una banda, el David Fernández viatja fins a Vallvidrera per estar amb l’Eva (10 anys), el Gabi (8 anys) i el Pep (8 anys). L’actor es perdrà una mica entre tants àpats, feines, proves i dos bessons que només volen riure i passar-s’ho bé.

I de l’altra, la Carol Rovira passarà una jornada a Torelló (Osona) amb la Roser (11 anys) i el Ferran (7 anys), dos germans molt fotogènics que volen passar un dia com si fossin els concursants d’“Eufòria”.

Després d’aquest episodi de “L’au pair”, TV3 reemetrà el capítol “Bessons explosius i germans tranquils” de la primera temporada, protagonitzat per la presentadora Elisenda Carod i el cantant Miki Núñez. Dues cases molt diferents i dues famílies que no tenen res a veure.

El programa

Una de les estrenes de TV3 d’aquest estiu és la segona temporada de “L’au pair”, un programa per a tota la família en què un famós accepta el repte de convertir-se en el cangur d’uns nens que ni coneix ni ha vist mai i amb qui haurà de conviure tot un dia.

És una producció de TV3 amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: