L’entusiasme d’Stay Homas al Festival Jardins Terramar de Sitges

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar. Fotos – Ajuntament de Sitges.

Aquesta passada nit el Festival Jardins Terramar ha ballat al ritme d’Stay Homas.  Klaus Stroink (veu, teclat i trompeta), Guillem Boltó (veu i trombó), i Rai Benet (veu, guitarra i baix), han fet partícip al públic de Sitges del que més els diverteix: fer música amb amics.

©Ajuntament de Sitges

El trio ha obert el concert amb el tema ‘Here 2 play’, que dona nom tant a la gira en la que es troben inmersos, com al mixtape que han publicat aquest any. D’aquest mateix treball han interpretat ‘Doin’ The Peach’‘Dos besos’ ‘No vull baixar’, col·laboració amb l’artista Albert Pla.  Un moment especial ha estat quan han interpretat «Es por Ti» , amb el célebre artista Rubén Blades, que havia contactat amb ells.  Al repertori tampoc han pogut faltar ‘Gotta be patient’, tema que els va disparar al centre del focus mediatic durant el confinament, i ‘Stay Homa’, tornada que va batejar el grup de forma definitiva. Les més celebrades pel públic han estat les cançons que, des de la terrassa de casa seva, els van convertir en un veritable fenomen musical arreu del món, com ‘In the end’, ‘Let it Out’‘Del revés’, o ‘The bright side’. I es que com van recordar «Fa dos anys no existiem I tocar davant de la gent és lo real. No davant una pantalla»

©Ajuntament de Sitges

Els Homas, acompanyats a l’escenari per Arnau Figueres a la bateria, guitarra i baix, Joaquim Saigi al teclat, i Joan Palà a la percussió, han volgut fer especial menció al seu famós cubell, que ja s’ha convertit en el símbol de la banda.

©Ajuntament de Sitges

Fent evident el seu ressò internacional, han sonat cançons tant en anglès, com la famosa ‘Days Of Our Lives’, com en portuguès, ‘Tudo Bem’, en castellà, ‘Por el camino’, i en català, ‘Les Merdes’. Finalment, per acabar amb el públic corejant i ballant al ritme de ‘Volveré a empezar’, la seva famosa col·laboració amb en Nil Moliner, que també pujarà a l’escenari del Terramar el proper dilluns 8 d’agost.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: