Sitges vibra amb Alvaro Soler

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar de Sitges. Fotos – Ajuntament de Sitges.

Alvaro Soler ha estat el protagonista de la nit del 31 de juliol al Festival Jardins de Terramar. L’artista santcugatenc, de pare alemany i mare catalana, i resident a Berlín, ha ofert a Sitges una de les dues úniques dates de la seva gira internacional 2022 a Catalunya.

©Ajuntament de Sitges

Soler ha iniciat el concert amb el tema “Solo para ti”, i entre les cançons del repertori han sonat hits com “El mismo sol”, “Sofía” o “La Cintura”, que han disparat la seva popularitat a escala internacional des de l’any 2015. També d’altres més actuals que ja el consoliden com un dels artistes espanyols més aclamats pel públic arreu del món, com “Manila”, “La Libertad”, i “Magia”, cançó que titula el seu darrer àlbum. Així ho han demostrat els assistents, que a més de comprendre edats i nacionalitats molt variades, han cantat i ballat des de la primera fins l’última nota. Un dels moments més celebrats del concert ha estat quan ha baixat a la pista a interpretar “Esperándote”.

©Ajuntament de Sitges

A més d’una banda internacional que ha omplert d’energia l’escenari, Alvaro Soler ha comptat amb la participació del seu germà Greg Taro, qui ha telonejat molts dels seus concerts de la gira europea, i amb qui més endavant ha interpretat el tema “Diferente”. Al llarg de l’hora i mitja de show, no ha pogut faltar la recent col·laboració amb David Bisbal “A contracorriente”, sobre la que ha confessat que estava especialment il·lusionat per cantar en directe, ja que n’era el segon cop. La versió acústica de “Mañana” ha posat el punt final a la festa: “no podia marxar sense cantar aquesta cançó”.

©Ajuntament de Sitges

Alvaro Soler, que en menys de 8 anys ja acumula 45 discos d’or i de platí, i més d’1 bilió de reproduccions tant a Youtube com a Spotify, a més d’acumular milions de seguidors a les xarxes, s’ha mostrat molt pròxim en tot moment amb el seu públic, que ha estat còmplice del show fins al final.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: