Gran concert d’”Eufòria” al Palau Sant Jordi  

Text – Redacció-TV3.

“Eufòria” segueix sent una capsa de sorpreses inesgotable, i aquest cop n’ha donat una de les grosses. En l’última gala ha anunciat una novetat realment eufòrica: un gran i únic espectacle al Palau Sant Jordi de Barcelona. Els fans d’”Eufòria”, que han expressat sovint a les xarxes les ganes que tenen de veure actuacions en directe dels concursants, podran convertir els seus desitjos en realitat si marquen en vermell a l’agenda el pròxim dissabte 16 de juliol a les 21.00.  

Les entrades per a aquest gran espectacle estaran disponibles a partir de dimarts que ve a les 12.00. Al web del programa, tv3.cat/euforia, s’hi podrà trobar tota la informació relacionada amb el concert i l’enllaç a la plataforma de compra. A més, qui es registri podrà tenir accés a l’enllaç de venda de manera anticipada, i podrà comprar entrades abans que ningú. Tothom qui obtingui una entrada podrà gaudir d’un espectacle únic, que reunirà tots els concursants que han passat pel programa, oferirà les millors cançons que s’han sentit, i lluirà una posada en escena espectacular que ha marcat un segell propi a totes les gales. I, a més, com no podia ser d’altra manera, promet donar alguna sorpresa memorable. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: