Ramon Mirabet, cap de cartell del Sons Solers 2022

Text – Premsa Sons Solers. Foto Redacció.

Finca Mas Solers tornarà a ser l’escenari, el proper divendres 15 de juliol, del Sons Solers. Després de dos anys d’absència degut a la pandèmia de la COVID-19, el festival de Sant Pere de Ribes tornarà a l’activitat amb un cartell format per Ramon Mirabet, Maria Jaume, Miqui Puig DJ i Paunezz. 

Ramon Mirabet tornarà al Sons Solers per presentar el seu quart treball discogràfic

El Sons Solers retorna amb la intenció de seguir esdevenint una nit d’estiu màgica, i per aconseguir-ho després d’aquest impàs d’obligada inactivitat ho farà amb algunes novetats que pretenen mantenir els estàndards de qualitat que el defineixen. En aquest sentit, l’edició d’enguany concentrarà totes les actuacions l’amfiteatre Estrella Damm, mentre que l’oferta gastronòmica anirà càrrec de diferents foodtrucks amb l’objectiu d’oferir una proposta àmplia, variada i adaptada a tots els gustos.

Una altra de les novetats d’enguany és la col·laboració que s’inicia entre el Sons Solers i el Monocicle, el Festival de Música d’Autor/a de Sant Pere de Ribes. En aquest sentit, i amb l’objectiu de sumar sinergies per promocionar el territori i el talent emergent, el Sons Solers programarà enguany a Paunezz com a vigent guanyador del concurs de música d’autor del Monocicle 2021. Una primera col·laboració que vol esdevenir una punt de partida per a futures acciones conjuntes.

ENTRADES A LA VENDA

L’anunci oficial del cartell ha coincidit també amb la posada a la venda d’un total de 50 entrades promocionals a 25€ que ja es poden adquirir al web www.sonssolers.cat. Un cop s’exhaureixin, el preu de les entrades anticipades serà de 30€. Cal recordar que el festival ha exhaurit la totalitat de les entrades en les tres darreres edicions.

UN SLOW FESTIVAL ÚNIC AL TERRITORI

Des dels seus inicis, el Sons Solers ha estat sempre un festival diferent a la resta. Celebrat en l’impressionant entorn natural de Finca Mas Solers, el Sons Solers aposta per la qualitat per davant de la quantitat, una nit sense cues, ni massificacions… A més, la seva programació basada en la música de qualitat feta als països catalans unida al format i espais del festival permeten que els assistents connectin i interactuïn amb totes les bandes.

El Sons Solers compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes.

PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA

Ramon Mirabet

Ramon Mirabet tornarà al Sons Solers per presentar el seu quart treball discogràfic, que veurà la llum aquesta primavera. Després de dos anys de silenci, l’artista torna més fort que mai amb el que serà possiblement el seu disc més personal, madur i introspectiu, sense abandonar els sons oberts de gran festival a què ens tenia acostumats després dels seus treballs Home Is WhereTheHeart Is, publicat el 2016, i BeginAgain (2019), tots dos sota el segell Warner Music Spain. El nou disc ha estat composat durant dos anys i després d’experiències de recerca personal com el confinament i la Gira del Mar 2021, una aventura musical en un veler centenari per la costa mediterrània i balear.

Maria Jaume

Maria Jaume és un dels talents emergents clau en l’escena musical recent. Nascuda a Mallorca i establerta a Barcelona, atresora un estil propi que estén un pont entre les grans cantautores de l’indie i la cançó mediterrània. Aquest 2022 presenta el seu esperat segon disc, “Voltes i voltes”, produït per Lluís Cabot (Da Souza) i enregistrat per Víctor Ayuso (Renaldo& Clara). Representa un pas endavant, més pop i més lluminós, que el distingeix de la introspecció de l’aclamat debut “Fins a maig no revisc”.

Miqui Puig DJ

A banda de creador i músic, Miqui Puig és sobretot un fan de la música. Des de fa molts anys canalitza la seva passió seleccionant la banda sonora de moltes de les nostres nits, rebuscant en el seu imaginari de soul, guitarres pop i andròmines electròniques. Barrejant temes que podien semblar oblidats amb altres de contemporanis, les sessions del Miqui Puig impregnen de felicitat amb melodies i ritmes que només ell sap quan s’acabaran.

Paunezz

Paunezz és el projecte musical del músic igualadí Carles Pauné. Guanyador del concurs de música d’autor del Monocicle 2021, arriba al Sons Solers per presentar EP#2, el seu segon treball estrenat aquesta primavera. Tot i la forta identitat d’autor que té la música de Paunezz, aquesta és sempre entesa com una cosa col·lectiva i amb voluntat d’aglutinació generacional, doncs els malestars dels quals en neixen les cançons ja ningú negarà que són simptomàtics d’una generació (la nascuda als 90) a la que, després de que se’ls digués que el futur estava a les seves mans, no han vist altre cosa que encadenar crisi rere crisi i que no els queda una altra que fer-se escoltar.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: