Divendres al Barnasants, Juan Valderrama

Text – Redacció-Premsa Barnasants. Fotos – Albert Roca.

Dins la programació de Barnasants, el cantant Juan Valderrama, divendres oferirà a l’Auditori Barradas de l’Hospitalet de Llobregat la presentació del llibre-CD Mujeres de carne y versos (Kompetencia Records, 2019). L’artista va ser present aquest dimarts en un dinar a la Llibreria Laie de Barcelona, per parlar del seu concert i del seu disc, on les entrades estan gairebè exhaurides.

© Albert Roca

L’artista arriba al festival després de guanyar el Premi Terra i Cultura 2021 per la musicació de Podries¸ un encàrrec del cantautor català Lluís Llach. Amb el seu nou treball, Valderrama reivindica les autores que van protagonitzar la presa de consciència de les dones com a creadores intel·lectuals, a través d’una mostra variada de gèneres que el cantautor domina amb solvència, com el fado, el bolero o el flamenc.

© Albert Roca

El cantautor madrileny és un dels artistes joves més complets i celebrats, guanyador del Premi Terra i Cultura 2021 per la musicació “Podries”. 

© Albert Roca

El fill dels cèlebres artistes Dolores Abril i Juanito Valderrama presenta el llibre-CD Mujeres de carne y verso (Kompetencia Records, 2019). El seu projecte inclou musicacions de Joana Raspall (“Podries”, amb Maria del Mar Bonet i Las Migas), Gloria Fuertes, Rosalía de Castro, Alfonsina Storni i Gabriela Mistral, entre d’altres. Un espectacle inclusiu, elegant i emotiu, que reivindica les autores que van protagonitzar la presa de consciència de les dones com a creadores intel·lectuals i on s’entrellacen una estela de sons, ritmes i melodies amb frescor i segell personal que mostra la seva facilitat per abordar tota mena de gèneres, com el fado, el bolero o el flamenc que han transformat aquests versos en obres musicals de gran bellesa, cantades en els seus idiomes originals: Castellà, Català i Gallec.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: