Alvaro Soler confirma els dos únics concerts d’aquest estiu a Catalunya, un d’ells tindrà lloc al Festival Jardins Terramar de Sitges

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar. Fotos – Albert Roca.

El cantant català Álvaro Soler actuarà al Festival Sons del Món de Roses el 30 de juliol i l’endemà 31 al Festival Jardins Terramar de Sitges. Les entrades s’han posat a la venda aquest divendres al web dels festivals.

El cantant nascut a Sant Cugat del Vallès, de pare alemany i mare catalana, va arrancar la seva meteòrica carrera a principis de 2015 a Berlin -la ciutat a la que viu- amb “El mismo sol”, una cançó que va ser número 1 de vendes a tot Europa. Poc després va estrenar una nova versió juntament amb Jennifer López, que va entrar a les llistes de iTunes de més de trenta països, esdevenint una de les cançons més venudes d’aquell any a nivell mundial. Al 2016, Soler estrena “Sofía”, que va superar l’èxit de l’anterior i es transforma en un hit internacional que actualment acumula 550 milions de reproduccions del seu clip.  El seu primer disc, “Eterno agosto”, escrit íntegrament per ell, va entrar a les llistes de vendes al Top5 de tots els països europeus. Al 2018 publica el seu segon treball, “Mar de colores” que conté la cançó “La cintura” torna a ser un exitàs i es transforma en l’únic cantant espanyol al Top100 d’artistes més escoltats en l’àmbit digital. La seva gira “Mar de colores Tour” va recórrer Europa i Llatinoamèrica, sumant un gran nombre de sold out arreu. Al 2021 Álvaro Soler va publicar el seu tercer treball, “Magia” on hi trobem èxits com “Magia”, “Si te vas” o “Mañana”. I més recentment, Alvaro Soler ha publicat amb David Bisbalun nou single titulat“A contracorriente” .  També ha posat la veu i canta a la pel·lícula Encanto de Disney..

©Albert Roca

En menys de deu anys, Alvaro Soler ha aconseguit 45 Discos d’or i de Platí. El seu canal de VEVO supera l’1.4 bilions de reproduccions, acumula més d’1 bilió d’streamings a Spotify i les seves xarxes socials són seguides per més de 3 milions de persones de tot el món.

©Albert Roca

ALVARO SOLER ÉS EL DESÈ ARTISTA CONFIRMAT PER L’ORGANITZACIÓ AL CARTELL DE LA CINQUENA EDICIÓ DEL FESTIVAL JARDINS TERRAMAR DE SITGES

El diumenge 31 de juliol, Alvaro Soler farà pujar la temperatura de l’escenari del Festival Jardins Terramar de Sitges gràcies a un dels repertoris que han marcat la tendència musical en el decurs de l’última dècada amb hits molt ballables arreu del món.  Les entrades per al concert de l’artista català estaran disponibles a partir del divendres 25 de febrer, des de les 10 h, en exclusiva al web oficial www.FestivalJardinsTerramar.com  

L’organització del festival anunciarà en els pròxims dies noves incorporacions que tot just s’estan acabant d’ultimar.

Primeres dates confirmades Festival Jardins Terramar:

29 juliol                Joan Manuel Serrat

30 juliol                Dúo Dinámico

31 juliol                Álvaro Soler

03 agost              El Pot Petit

04 agost              Rosario

05 agost              Vanesa Martín

06 agost              Stay Homas

07 agost              bROTHERS iN bAND

11 agost              God Save The Queen

12 agost              Hombres G

Segueix el Festival Jardins de Terramar de Sitges www.festivaljardinsterramar.com

Facebook es-es.facebook.com/TerramarFest/

instagram @terramarfest

twitter @terramarfest

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: