Aquitània Teatre: ‘Lo nuestro’ a partir del dissabte 5 de març

Text – Redacció-Prensa Lo nuestro. Fotos – Prensa Lo nuestro.

A partir del pròxim 5 de març i fins al 3 d’abril, a l’escenari de l’Aquitània Teatre es podrà veure la comèdia ‘Lo Nuestro’, un text original d’Eu Manzanares, amb direcció de Mercè Vila Godoy, que en la seva primera exhibició a Barcelona, va obtenir el suport de crítica i públic.

Nit de Cap d’Any. Una nit per estar en família i celebrar en harmonia l’arribada d’un nou any. Una nit per fer balanç de l’any que acaba i demanar nous desitjos per al que comença. Però tots podem somiar en gran?  O hi ha qui només pot tenir somnis que càpiguen dins una nou?

Els Guerrero Fernández, una família d’un barri obrer, ja tenen la taula parada, el raïm a punt i la tele posada per veure les campanades. Tot està llest per donar la benvinguda a un nou any, on esperen que canviï la seva sort.

La comèdia, protagonitzada per Eli IranzoPau Poch,  Paul Berrondo i la mateixa Eu Manzanares, autora del text, és una producció de la Sala Flyhard, i va guanyar el millor text original a la tercera edició dels Premis Teatre Barcelona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: