Premis Gaudí, compte enrere

Text – Redacció-Albert Roca. Fotos – Francisco Soler Oviedo.

El proper 6 de març a la Sala Oval del MNAC es celebrarà la XIV edició dels Premis Gaudí. Per escalfar motors, l’Acadèmia del Cinema Català, amb la voluntat de mantenir la seva aposta per la promoció dels i les professionals finalistes en les 22 categories dels Premis Gaudí, ha convocat aquest matí una sessió de fotos i entrevistes als nominats i nominades.

©Francisco Soler Oviedo

L’acte ha reunit a bona part dels finalistes en les categories d’interpretació (Millor protagonista i Millor secundari i secundària), direcció i guió, així com dels productors i productores dels llargmetratges nominats a Millor pel·lícula i Millor pel·lícula en llengua no catalana.

Las leyes de la frontera (amb 13 nominacions), El ventre del mar (amb 12) i Libertad (amb 11) són les pel·lícules més nominades, Les segueixen ben d’aprop Mediterráneo (amb 10 nominacions) i Sis dies corrents (amb 9). 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: