Adéu, Arturo, de La Cubana, al Teatre Coliseum, gran estrena oficial

Text – Redacció-Albert Roca. Fotos – Francisco Soler Oviedo.

Ahir dimarts, a Barcelona es va celebrar un dels grans esdeveniments de l’any, l’estrena d’Adéu, Arturo, de La Cubana, al Teatre Coliseum, engalanat com a les seves grans nits.

©Francisco Soler Oviedo

L’estrena va comptar amb la presència del Molt Honorable President de la Generalitat Pere Aragonès i la Consellera de Cultura, Natàlia Garriga; així així com el Vicepresident Tercer de la Diputació de Barcelona, en Sr. Ferran Mascarell; i també la Segona Tinenta d’Alcaldia de Barcelona, Janet Sanz i el Delegat de drets culturals, Dani Gallardo. Tanmateix, també va acompanyar una representació del Govern d’Andorra, presidida per el Ministre de Turisme, el Sr. Jordi Torres Falcó. I també hi va ser present l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell.

©Francisco Soler Oviedo

Hi assistiran diferents actors que han format part de La Cubana durant aquests 40 anys, actors amics i directors d’escena i dramaturgs.

De què va “Adeu Arturo”?

©Francisco Soler Oviedo

Del mateix de sempre. D’allò que parlem en tots els nostres espectacles: de teatre, del teatre de la vida. Del teatre social. Del teatre que fem tots. Ens repetim “com els lloros”. Ho sabem.

La culpa d’això la té la nostra “musa” inspiradora, un ric “pou sense fons” i que mai se’ns acaba. Aquest teatre quotidià que passa inadvertit com a teatre i que tots fem inconscientment.

«Adeu Arturo», també! Tractem un tema molt teatral, que tot i que pot semblar trist i luctuós, teatralment és molt substanciós i divertit: ens referim al món dels enterraments, dols i funerals.

Expliquem d’una manera esbojarrada i divertida la parafernàlia que es crea a partir de la defunció d’un artista polifacètic, Arturo Cirera Mompou, que mor als 101 any i tot el que comporta la preparació del seu funeral. Un funeral dissenyat pel mateix difunt, i que vol evitar qualsevol mostra de pena i tristesa. En comptes de dols, condols i llantos, vol una gran festa. Un acte on vol que participin els seus amics, per tal de celebrar una vida viscuda intensament minut a minut.

Més informació i venda d’entrades:

©Francisco Soler Oviedo

https://www.grupbalana.com/es/teatros/obras/la-cubana-adeu-arturo/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: